ЛАВРОВ ОБЕЋАО: Братска Србија ће добити помоћ од Русије!

LAVROV OBEĆAO: Bratska Srbija će dobiti pomoć od Rusije!

16 marta 2020

Poseta ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji, planirana za 25. i 26. mart, odložena je zbog situacije izazvane epidemijom koronavirusa, dogovorili su danas u telefonskom razgovoru Lavrov i srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Ministri su dogovorili da Lavrov poseti Srbiju nakon završetka vanrednog stanja koje je u našoj zemlji uvedeno juče.Dačić je, u razgovoru, zamolio ruskog kolegu za pomoć u nabavci dodatne medicinske opreme koja bi bila neophodna u slučaju naglog porasta broja obolelih.

Lavrov je obećao da će Rusija, kao i uvek, pomoći Srbiji, poželevši bratskom srpskom narodu i njegovom rukovodstvu da što brže pobede ovu opaku bolest.

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova, šef srpske diplomatije je Lavrova informisao o merama koje Srbija preduzima na planu suzbijanja posledica pandemije koronavirusa i zaštite svog stanovništva.

Ministri su se dogovorili da ostanu u komunikaciji u cilju razmene iskustva, međusobne pomoći i podrške na prevazilaženju ovog izazova sa kojim se suočavaju ne samo Srbija i Rusija već i čitav svet.

KOMENTARI5 komentara

 1. persida says:

  Papirne maramice dolaze iz Rusije, da se njima branimo od kauboja ako nas opet napadnu.

  • Pidza says:

   Bas si persida

 2. milorad2 says:

  Treba uvoziti imuno-fan iz rusije oni imaju odlične lekove za ovakve stvari jer su predvideli pokušaje tajnog biološkog rata od strane zapadnih bankarskih kartela.Mislim da je ova korona priča, probni poukušaj takve vrste da se vidi kakva situacija će se stvoriti u celom svetu i kako će to da izgleda ali sa slabijim virusom koji je odovoljno opasan da izazove reakciju na državnom nivou pogodjenih nacija.Ako ovo prodje "uspešno" eto nama smrtonosne kuge ili mutirane ebole jer ova banda ŽELI da pobije svo stanovništvo sveta koje smatra opterećenjem eko sistema i "nižim" "ne vrednim" rasama i nacijama.Bili smo svedoci izbijanja misterioznih infekcija po africi i aziji sa veoma egzotičnim virusima NIKAD ranije detektovanim i sve se to objašnjava mutacijama, ali to objašnjenje je vrlo upitno jer preskakanje sa vrste na vrstu je GOTOVO NEMOGUĆE u prirodnom okruženju ali uz malu genetsku modifikaciju je VRLO LAKO IZVODLJIVO.Takodje smo svedoci da postoje "sakupljači genetskog materjala" kako ljudskog tako i iz prirode i SVI dolazze iz laboratorija zapadnih farmaceutskih i hemijskih mega korporacija.Vrlo interesantno i alarmantno, pogotovo kada se zna koliko je NIZAK etički prag tih grupa iza kojih se vuku tragovi tragedija i smrti.Možda je ovaj virus "prirodan" ali verovanoća za to je VEOMA mala i njegova pojava i širenje bi SASVIM drugačije izgledala, alram bi mnogo ranije bio upaljen u kini jer bi prvo bile pogodjene SEOSKE zajednice i zone gde ljudi najviše i najčešće dolae u kotakt sa PRIRODNIM rezervoarom patogena i to bi trajalo GODINAMA kao lokalna pošast.Ništa od toga se nije desilo,virus je eksplodirao u urbanim visoko koncentrisanim zonama gotovo momentalno.SA JEDNE PIJACE!!!??PRIČAM TI PRIČU.

  • E.Lirsch says:

   Amin!

 3. Beli Orao says:

  Ameri su u svom biološkom ratu protiv Kine vjerovatno pelcovali pijaću vodu ili slično u toj provinciji a pijaca je priča za malu djecu !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *