ЛАВРОВ ОТКРИО: Ево какве су резултате добили Немци из крви Наваљног

LAVROV OTKRIO: Evo kakve su rezultate dobili Nemci iz krvi Navaljnog

5 oktobra 2020

Doktori berlinske klinike u kojoj se lečio ruski opozicionar Aleksej Navljni nisu pronašli u njegovim analizama nikakve otrovne supstance, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

„Doktori u toj klinici nisu pronašli nikakve otrovne supstance, a nisu ih pronašli ni ruski doktori prethodno u Omsku, već su ih pronašli tek u klinici Bundesvera“, rekao je.Lavrov je takođe podsetio na činjenicu da su pre slanja Navaljnog u Berlin doktori iz Omska predali nemačkim lekarima sve rezultate koje su imali, te da su Nemci potpisali dokument da su sve to preuzeli.

Ruski šef diplomatije je istakao i da je Rusija zainteresovana da ustanovi punu istinu u vezi sa situacijom oko ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog.

„Zainteresovani smo da što pre ustanovimo šta sa Navaljnim, međutim, situacija koju imamo ovde je identična kao što je to bio slučaj sa trovanjem Skripaljevih kada su optužbe bile podignute bez ikakvog dokaza“, rekao je.

Lavrov je takođe uopzorio i na to da Zapad u slučaju Navaljnog pokušava da iskoristi novi mehanizam uvođenja sankcija preko Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OZHO) koji je uspostavljen prošle godine.

„Taj generički režim uvođenja sankcija, koji je osmišljen prošle godine, žele da primene protiv ruskih građana bez pružanja bilo kakvih dokaza“, istakao je.

„Nema sumnje da će to biti upotrebljeno i u slučaju Navaljnog“, naveo je ruski ministar.

KOMENTARI5 komentara

 1. test01 says:

  Pa to su vasi "partneri" - e Rusi na sta ste spali... da vam neki nacisti izmisljaju pricice i rade sta hoce! Nego da vi mene ipak poslusate i da im opalite par samarcina, onako cisto roditeljski - edukativno, za njihovo dobro ?

 2. Rista says:

  To je žvaka od prekjuče. Ja je ispljuno još juče i nemam nameru opet da je žvaćem. A jel moš malo Lavrov da kaže "Slušajte zapadni lažovi! Ako nastavite toliko da lažete protiv Rusije, napadamo svom silom na Nemačku i ima vas sravnimo sa zemljom!" Sve ostalo je...šta ja znam. Valjda žvaka od prekjuče.

 3. padre says:

  Pa naravno da nisu otkrili, jer nisu neutralni!

 4. petrovgrad says:

  Sve već viđeno. Kakav Navljin i trovanje. Taj film smo gledali sa Šiptarima 90-tih na KiM. Lavrov nije mlad pa da mu nije poznat taj dogadjaj. Germani su samo hteli da ponize Ruse, malo da prošaraju po ruskom zdrastvu. Imam osećaj da su šamarali Ruse usred Rusije, pokupili Navaljina strpali u avion i odleteli. Kod pijanog Jelcina ta priča ne bi prošla. Našao bi se neki polupijani general da pritisne duge i da pošalje Navaljina i svu posadu kod Svetog Petra, kao Poljsko rukovodstvo, kad im avion promašio pistu. Bogata zemlja sa resursima, bogati pojedinci, siromašan narod to je odlika kolonije. Ja sam Rusofil, ali Rusija je kolonija zapada. Pogledajte gugl-strit ulice gradova u unutašnjosti Rusije, puteve, kuće, ograde, krovove, igrališta, zgrade i sl. leže na nafti i gasu, a hodaju ulicama u čizmama po daskama umesto asvalta.

 5. šiško says:

  Zapqene poli5ičke i njima bliske elite se skrivene iza svojih korumpiranih političkih i naučnih institucija trude da lažima toliko zaspu čovečanstvo da ono više ne može da otvori oči, da razlikuje stvarnost od fikcije, da odlučuje o sebi i svojoj dobrobiti. To im sve manje polazi za rukom zahvaljujući najviše Rusiji, a delimično i "odmetnicima" u zapadnim naučnim institucijama. Čitav njihov projekat je osudjen na propast iako sad kad je njihova aktivnost, a verovatno i zarada, maksimalna to ne izgleda tako. Mase ćute i vare informacije i laži, pokušavajući da izluče otrove, da razluče korisno od beskorisnog balasta, da se orijentiše u novoj situaciji i smisli strategiju za preživljavanje. U njihovom ćutanju zlikovci pronalaze znake svoje pobede, ali su oni jako daleko od pobede, svakim danom sve dalje. Jednog dana koji nije daleko balon njihovih praznih snova i nada će se izduvati i oni će morati da se suoče sa svojom realnošću i sudbinom koju su sami sebi skrojili. Mnogi će satrunuti u zatvorima, neki biti i pogubljeni, a svi zajedno će biti prezreni za sva vremena... i siromašni kao crkveni miševi, jer će im biti oduzeta pokradena i na prevare stečena imovina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *