ЛАВРОВ ОТКРИО: Ево шта смо понудили Америци!

LAVROV OTKRIO: Evo šta smo ponudili Americi!

2 februara 2019

Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov rekao je da povlačenje SAD iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa (INF) dodatno narušava stratešku stabilnost.

Lavrov je naveo da je Vašington ignorisao rusku ponudu da ispita krstareću raketu za koju SAD tvrde da krši INF.Šef ruske diplomatije takođe je optužio SAD da su same prekršile sporazum raspoređivanjem raketa-presretača u Rumuniji koje koriste lansere iz kojih se mogu ispaljivati i krstareće rakete.

Lavrov je tokom sastanka s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom rekao da je i drugi ključni sporazum o kontroli naoružanja, Novi START koji ističe 2021, takođe u opasnosti.

KOMENTARI4 komentara

 1. test01 says:

  I sta sad? Dok vi i dalje meljete praznu slamu oni se spremaju da nahuskaju EU marvu na Rusiju. Jako pametna vam je politika i veoma uspesna. Podseca me na ono - okreni i drugi obraz...

 2. marko says:

  nije tu nikad n i bilo sporazuma i rusi jednom naucite ne gubite vreme s faSistima njima se NIKAD NE MOZE VEROVATI UZALUDNO GUBITE VREME NA RASPRAVE KOJE NE VODE NIKAMO

 3. samostalan says:

  Koji poltroni ovi Rusi.

 4. Vrana says:

  Ovi rusi sporo kapiraju, sve je ovo zbog kosova, zato treba da narede vucicu da vrati kosovo. To je realnost dok oni seru o raketama za kaznu im udariti na realne interese. Treba im zapusiti labrnju. Oni su krsili sporazum kad su nas gadjali sa tomahavkama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *