ЛАВРОВ ОТКРИО СА КАКВИМ ГЛУПОСТИМА СЕ НАПАДА МОСКВА: Русија је Западу крива и за хладно време!

LAVROV OTKRIO SA KAKVIM GLUPOSTIMA SE NAPADA MOSKVA: Rusija je Zapadu kriva i za hladno vreme!

6 marta 2018

Rusofobija koja je zahvatila zapadne zemlje zašla je u sferu iracionalnog i sada se Rusija krivi i za hladno vreme koje je zahvatilo Evropu, kaže Sergej Lavrov.

Govoreći na pres konferenciji tokom zvanične posete Namibiji, ruski šef diplomatije je rekao da pojedine zemlje, govoreći čak i o vremenu, koriste priliku da okrive Rusiju.

– Histerija Rusofobije koja je zahvatila Zapad tokom poslednjih godina izgleda da zalazi i u iracionalno, pa se čak i za destruktivne vremenske fenomene optužuje Kremlj – kazao je Lavrov i dodao da se i druga pitanja koriste se za jačanje pritiska na Rusiju.

– Čak sam čuo da je za hladno vreme koje je zahvatilo Evropu okrivljena Rusija – ponovio je Lavrov, a preneo Sputnjik na engleskom.

Podsetimo, talas hladnog vremena koji je proše sedmice zahvatio više evropskih zemalja nazvan je „Zver sa istoka“.

KOMENTARI3 komentara

 1. Velika Metla says:

  A vi ni manje ni više nego poslali 2 tankera gasa na "ostrvo"! Koga vi bre zamajavate? "pirgavi"vam doveli vojsku na granice,laju na vas na sva zvona,opanjkavaju,huškaju skoro ceo svet na vas,a vi njima dva tankera gasa zbog neobično velike hladnoće na "ostrvu"! Umesto da ih pustite da lipšu svi do jednoga! Pitam se koliko bi oni vama poslali? Stvarno Ja vas ne razumem! Dokle to nipodaštavanje samih sebe?

  • Kiki nd says:

   Slažem se. Neka im Jenkiji doture gas.

  • Ba says:

   Nisu heroji oni koji sve daju od sebe da pobede u ratu nego oni sto sve daju da do rata ne dodje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *