ЛАВРОВ ОТКРИО шта Америка припрема у Европи! НЕ ПИШЕ НАМ СЕ ДОБРО!

LAVROV OTKRIO šta Amerika priprema u Evropi! NE PIŠE NAM SE DOBRO!

1 marta 2018

GUBITNICA od Donalda Trampa, Hilari Klinton  očajnički nastoji da ostane pod reflektorima američke javnosti.

Upravo izjavila da „Rusi još dolaze“ i da Tramp mora prestati da ignoriše!

„Govorim kao bivši državni sekretar SAD i kako Amerikanka: Rusi i dalje dolaze. Naša obaveštajna zajednica podstiče Trampa da deluje. Hoće li on, kao i dosad, biti pasivan i kapitulirati ili će štititi naši zemlju i početi da je čisti od Rusa?!“

Rusofobija je u Sjedinjenim Državama, očito, kurentna roba, pogotovo u američkim krugovima kojima Klintonova pripada. A i velike su im oči za „rusku opasnost“.

Šef Strateške komande Oružanih snaga SAD – general Džon Hejten – ocenio je na jednoj konferenciji u državi Virdžinija da je Rusija najveća pretnja njegovoj zemlji, a Severna Koreja – najnepredvidljivija:

„Rusija je – zbog svog vojnog potencijala – jedina potencijalna pretnja samom postojanju Sjedinjenih Država. Mi razrađujemo različite pristupe mogućim protivnicima. Protiv Rusije i Kine računamo i na elemente kosmičke odbrane i sajber-odbrane“.

Prethodno je šef Centralne komande – general Džozef Votel – izjavio da Rusija smeta SAD da dominiraju u vazduhu na Bliskom Istoku. Pritom je najvećim pretnjama nazvao i Iran i Kinu i upozorio da Kina i Rusije mogu ugroziti liderske pozicije SAD.

Indikativno je da je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov – u govoru na Konferenciji o raztoružanju u Ženevi – ukazao da vojni vrh SAD priprema oružane snage Evrope za primenu taktičkog nuklearnog oružja protiv Rusije.

Dodao je da američko taktičko nuklearno oružje u Evropi nije „recidiv gladnog rata“ već „nesumnjivo agresivna pozicija“.

Ruski ministar je pritom naglasio:

„Nada se dfa će građani Evrope reći odlučno `ne` razmeštanju na svojim teritorijamaoružja za masovno uništavanje koje pripada jedinoj državi u istoriji koja ga je primenila protiv druge države. Protiv Hirošime i Nagasakija“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Vol Strit i vlasnici ratne industrije su UVEK pravili ratove u Evropi,i naravno svuda po svetu,a sve preko korisnih bbudala i korisnih iidiota u toj istoj Evropi! Kasnije su naci-čemerikanci one koji prežive,od tih iidiota i bbudala,primili kod njih,na daljnje "usavršavanje",kao i da uživaju u novcu koji su dobili za izdaju svojih nacionalnih interesa i država! Dok se to zmijsko lego naci-čemerika ne uništi ovaj svet neće biti miran! A uz nju OBAVEZNO i "OSTRVO"!

  • električar says:

   Napisano precizno, kao laserom ... Bravo !

 2. Strahinja says:

  Nema onog kera "Gorana" da kevce ovde, posle ovog teksta... U kucici je, nego kako !!!

 3. M says:

  Oče,oče,reći će ne,al malo sutra!Naročito Rumunija i Poljska,tampon-zaštita fine Europe!

 4. Milutin says:

  Pa kad se nada hapšenju onda mora da grebe i nogama i rukama. Ta propaganda nije ništa novo. O toj vrsti propagande koju svaka državna institucija u truloj americi radi nezavisno od bele kuće a koju planiraju i plaćaju ubice i pljačkaši iz te amerike napisao je poveći članak i doktor NOAM ČOMSKI ukazujući na razloge zloupotrebe propagande kao i načine kako te propagande deluju na ljude.. 1 februara ove godine komitet kongresa za praćenje rada tajnih službi je objavio svoju istragu o umešanosti Rusije u američke izbore. U izveštaju su objavljeni rezultati otkrivene zavere na uklanjanju Trampa a u zaveri su učestvovali hilari klinton, ministarstvo pravde, demokratska stranka amerike, FBI i CIA. Kongresmeni su odmah skočili da spreče taj izveštaj da se javno objavi jer bi ugrozio bezbednost amerike. Posle toga počinj kremaljska lista pa pad berze jer je amerika pred bankrotom pa onda dokazi protiv hilari koje iznosi Tramp i koji je najavio hapšewa za zaveru. Po ČOMSKOM svi ovi razlozi su povećali propagandu kako bi se svesno bacila prašina u oči građanima i odradio neki treći scenario. Jedno je sigurno kaže ČOMSKI da autori globalnog sveta nisu ostvarili cilj i da se polako raspadaju.Klintonovi su po zvaničnoj izjavi direktora FBI mafijaši a na osnovu istrage koju je FBI sproveo posle ubistva sekretara hilari klinton koji je obelodanio način finansirawa i iznos tih mućki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *