ЛАВРОВ ОТКРИО ВЕЛИКИ СКАНДАЛ у УН!

LAVROV OTKRIO VELIKI SKANDAL u UN!

20 avgusta 2018

Sekretarijat UN tajno je zabranio odeljenjima svoje organizacije da učestvuju u obnovi sirijske ekonomije, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

„Pokazalo se da je političko odeljenje Sekretarijata UN još u oktobru prošle godine objavio i distribuirao tajnu direktivu kojom se organizacijama koje ulaze u ovaj sistem zabranjuje da učestvuju u svim projektima za obnovu sirijske ekonomije. Samo humanitarna pomoć, ništa više od toga“, naglasio je ruski ministar.

„I opet je postavljen uslov da će tek nakon postizanja progresa u takozvanoj političkoj tranziciji biti moguće da se bave obnovom Sirije“, dodao je Lavrov.

KOMENTARI3 komentara

 1. Nina says:

  Marioneta iz Južne Koreje? Na mestu gensek UN od 01.01.2007. do 31.12.2016. bio je Ban Ki-Mun iz Južne Koreje.

  • Nina says:

   Ali od početka "prošle godine" gensek je Antonio Guteres iz Portugala. Inače Portugal je članica NATO alijanse od njenog osnivanja. ... Otprilike mesec dana pre ove tajne instrukcije sirijski grad Deir ez Zor odblokiran je i prvi tenkovi su se probili kroz nekadašnju bazu sirijske armije tzv. bazu 137. brigade, tome smo se radovali. Nekoliko dana kasnije odblokiran je i aerodrom pored tog grada. Realna očekivanja tada su bila da će SAA ubrzo uspeti da oslobodi i značajna naftna nalazišta Sirije u jugoistočnom delu istoimene pokrajine. Uglavnom bili su to veliki gubici za ISIS i njihove sponzore te da li je zbog toga sekretarijat UN tada pao u veliku žalost?!

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Zapad je ustvari isključen iz obnove,obnova je biznis i Rusija i Kina sigurno neće dozvoliti da američke i evropske firme koje su u vlasništvu zapadnih oligarha/masona i političara zarađuju u Siriji koja je ogromna zemlja sa dovoljno resursa kojima može da plati obnovu. Cilj Zapada i jeste uvek isti-srušiti sve,postaviti poslušnički režim i zarađivati ekstra profite na obnovi; više to neće moći, kako su tu mogućnost izgubili na Krimu,u Abhaziji,Osetiji,tako i u Ukrajini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *