ЛАВРОВ ПОБЕСНЕО: „Ко вас је тако васпитао?!“

LAVROV POBESNEO: „Ko vas je tako vaspitao?!“

11 jula 2017

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov kritikovao je novinare zbog njihovog ponašanja na sastanku ministara OEBS-a u austrijskom Mauerbahu.

– Dajte mi vazduha. Oko stola sede ljudi, a vi ste im se okrenuli leđima. To nije pristojno – rekao je šef ruske diplomatije novinarima koji su se okupili oko pregovaračkog stola.

Nakon ove primedbe, novinarka koja se previla preko stola, poturila mu je mikrofon i počela da postavlja pitanje.

– To uopšte nije pristojno. Ko vas je tako vaspitao? Roditelji? Učitelji? Zar vam nisu govorili da je, kada predsednik počne da govori, bolje da se pomerite? – interesovao se Lavrov.

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Vaspitanje? Moral? Stid? Poštovanje? Odgovornost? ... Zaboravi. Nema toga kod demona, u prevodu, u "moderno" vreme.

 2. Zaharije Serak says:

  Ja bih to nazvao "Nervoznom panikom",jer ne ide bas onako kako je gos.Lavrov očekivao .O skidanju sankcija nema govora,a treba nezadovoljnim milijarderima u Rusiji objasniti zasto "ne prave" pare.Vise ne moze očekivati pomoć iz Amerike,a ostali normalno slušaju.Igrajuci na kartu destabilizacije komisija i okolo zaboravio je da se moze vratiti kao bumerang.Evo vraća se u Turskoj malo pomalo,narod se budi,a ja sam siguran da će se to desiti i u Rusiji.Narod nije zadovoljan ma koliko mediji u Srbiji i Rusiji pokušavali da nas ubijede.Pogledajte Rublju i biće Vam jasno.Daleko su od para koje im obezbjedjuje budjet.Tih para nema i sve je lošije i lošije.Ja sam se vratio prije 53 dana iz Moskve i vidio sam ono sto jesam,i pričao sa običnim ljudima.Ja volim Rusiju,ali nažalost ne i ljude koji vode Rusiju.Vi možete misliti šta hoćete ,ali ti ljudi koji vode Rusiju nisu dobri za istu

 3. goran says:

  Lavrov sve vise podseca na seosku uciteljicu. On je siguran pokazatelj da je Putin lazna figura, lazni Rus koji radi za Zapad. Glupi Srbi to ne razumeju, jer citaju samo povrsinski sloj medijskih poruka, nemaju uvid u logiku desavanja, koja cak nije ni skrivena.

 4. goran says:

  Pitanje se namece: zasto su ruski generali zamenljivi, a bankari i Lavrov (koji je imao istu funkciju i u vreme narkomana Jeljcina) NEZAMENLJIVI. To pokazuje da je Putin lazna figura, globalista, a ne nacionalista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *