ЛАВРОВ ПОРУЧИО ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ: Русија улаже ВЕТО!

LAVROV PORUČIO VELIKOJ BRITANIJI: Rusija ulaže VETO!

7 jula 2015

Lavrov 4343635Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov obavestio je danas britanskog kolegu da će Moskva staviti veto na predlog rezolucije, saznaje RTS. Britanija obezbedila podršku za rezoluciju od SAD, Litvanije, Malezije i Novog Zelanda.

KOMENTARI21 komentara

 1. Apis says:

  HVALA G. LAVROV! U IME RUSIJE IZRAZILI STE VAS CASTAN I KULTURAN STAV PREMA PREDLOGU V.B. AKO GOVORITE U IME MALIH I REVOLTIRANIH SRBA MOZETE PREDLAGACU PRENETI NAS JEDINSTVEN STAV DA IM JBEMO MATER POGANU. NADAMO SE DA CE TU RAZBOJNICKU RASU PROGUTATI OKEAN.

 2. nenad says:

  Hvala g. Lavrov....od srca, hvala na čestitosti a hvala i Britancima što su pokazali da su i dalje oni isti ljudožderi što su i bili...oni koji su ubijali na najsvirepiji način narode širom svijeta koje su bili okupirali..

 3. antiprotivan says:

  Hvala braćo Rusi.Mada,nisam siguran da Srbi zaslužuju vašu podršku!

 4. Aleksandar says:

  E moj Bučiću, budaletino sujetna, umišljena i glupa... "kao ćeš pred Miloša", posle ovog i svih dosadašnjih blamova??? Kupi prnje dok je vremena i begaj glavom bez obzira dok Mađari ne podignu tu bodljikavu žicu... u boščicu stvari veži i beži, i beži, beži!!!

 5. TOPOLJ says:

  Ruski veto je neizbježan ukoliko VB ne povuče svoju umobolnu rezoluciju.A onaj picousti klipan,on treba da se stidi zemlje po kojoj hoda.I on i ona krmača Mihajlovićka i sav prozapadno orijentisani šljam.

 6. Rudi says:

  Alooo zlocin u Srebrenici su pocinili pripadnici Srpskog naroda Sta je tu sporno?! Izbjegavanje istine nakon 20 godina od strane Srpski politicara je dovela do toga da Englezi moraju to da objasnjavaju celom svetu

 7. Vuk says:

  Ovom Rudiju su isprali mozak. Mozda se i klanjao svima pa mu jebilo lepo :-)

 8. Svetislav says:

  Aooooo, Rudi....Sta o zlocinima za vreme turaka, austrugarske, Jasenovac i hiljade jama kao i zlocin prvo prema Srbima u Srebrenici od 1992-1995 te, kao i u ostalim delovima hrvatske i muslimanske strane? Sta cemo sa 10 hiljada ubijenih Srba civila u Sarajevu koje su ubijali po kucama, zatvorima, podrumima? Aoooo, zar ne mislis da mi znamo ko je zrtva a ko ubica, pa nam ti prosipas "istinu"? Hoces da izjednacis koljace nasera, zulfe, omera mehmedbasica, mirze, keme sa pala, koji su se sami hvalili po Srebrenici da su poklali stotine Srba po Kravici, i ostalim selima oko Srebrenice, preko bratunca pa do Skelana? Sve to pamtimo, i da donesu hiljade laznih rezolucija, mi pamtimo a od sada i svetimo nase zrtve!

 9. Apis says:

  PRICATI O ZLOCINIMA MUSLIMANSKE VOJSKE JE BESMISLENO. AKO JE JUKA PRAZINA, PREDRATNI KLOSAR I NARKOMAN REDOVNA STRRANKA SUDIJE ZA PREKRSAJE BIO GENERAL TE VOJSKE MOZETE MISLITI KAKVI SU NIZI KADROVI. RUDI JE SAMO JEDAN OD PRREZIVELIH NARKOMANA IZ TE HORDE KOJI SU GINULI ZA DOP.

 10. zeljko says:

  NEK SAD I DALJE VUCI DAJE NEMCIMA AMERIKANCIMA OBAVEZNO I ENGLEZIMA KOMPANIJE ZA PRIVATIZACIJU A RUSIMA KOJ ISU HTELI ULOZITI 6 MILJARDI U KOMPANIJA I 3 U VOJSKU NEK IH ODBIJE POD HITNO KAO STO JE I URADIO SNS KAD JE BIO PUTIN U SRBIJI. STO PRE AMERIKANCIMA TOPIONICU U BORU DA IH PRE UNISTE.

 11. fox says:

  Rudi retardu debilni jebem te u ta usta skrbava pa nema rupe niti jame gdje nema nekoliko hiljada srba ati pricas sta je i kako je debilcno majmunska

 12. deda mraz says:

  Hvala gospodine Lavrov, vi znate bolje nego mi da je Srebrenica bila delo Francuskih i Britanskih tajnih sluzbi i njihovi hrvati su osudjeni u Hagu na blage kazne zbog tih zlocina.I svi znaju da je to uradjeno samo da bi se sakrili zlocini u Hrvatskoj i proterivanje Srba iz hrvatske koje se desilo u to isto vreme.A nas sljam od politicara vama nije bitan jer vi to radite zbog Srba a ne zbog politicara koji su lizoguzci ovih sto pisu ove rezolucije.

 13. dragan says:

  koji zlocini o cemu ovaj rudi prica ....idiot

 14. Istinay says:

  Rudi budi spreman, za dom, uskoro dolazimo.

 15. boba says:

  HVALA GOSPODINE LAVROV, ZIVELA NASA BRATSKA RUSIJA.

 16. Slobodan says:

  Rudi,sta mislis,koliko krvi duguju poturice Srbima dok su bili "hrvatsko cvijece"

 17. mija says:

  Blagosloveni bili.

 18. jakov says:

  rudi ,djubre ,ustasko ibalinsko. sveti dobro znas kosu balije I ustase istasu radile srpskom narodu od pstanja ,.samo dabise ,dokazali .koje veci koljac ,.zatostovas grize savest ,.jerste srpskog porekla ,.dolazzim sa 5 kontinenta date licno za muda obesim,.

 19. Rašo says:

  Rudi ili da kazem Ramize, jel ti bre znaš da brojiš? Celo uže i šire gradsko predratno područe Srebrenice nije brojalo 15.000 (1991) Turaka, odkoji sigurno nisu svi čekali oslobađanje od Generala Mladića. Da ti ja pojasnim, odakle taj broj 8.000! Nije tajna da je dogovor bijo, Clinton/Izetbegović (otac onog sarajvskog Narkomana Bakira). "Pusti Srbe da osvoje Sreberenicu, a mi ćemo od toga da napravimo bujnu prezentaciju pokolja, pa ćemo da i bombardujemo bez Mandata UN a". Što se tiče broja,uzimalo se u obzir i oni što su stvarno ubijeni (raćuna se oko 500 žrtava), koji se posle osvajanja Srebrenice nisu hteli predati Srpskoj vojsci i pokušali da se probiju kroz srpske Linije i minska polja. Uzimalo se i oni koji su ginuli u Naserovim akcijama, napadajući srpske rovove za vreme primira. A pošto je teško bilo popuniti lažni broj, poćeli su da broje i one koji su umirali kao izbeglice van Srebrenice ili na drugim linijama razdvajanja. Čak se spominju dupla imena i da su među kostima turaka i srpske kosti. Postavlja se logićno pitanje, ako je srpska vojska poubijala toliko muškaraca i staro i mlado, odakle bi bili svi ti povratnici i kako bi glas dali Naserevom prijatelju Ćamilu za naćelničko mesto u Srebrenici? Još jedno pitanje sa moje strane, a što dižete onu vašu kukavicu Nasera u nebesa, kad vas je sramno izdao i pobego u Sarajevo, prije oslobađanja Srebrenice? Narav pravoga turčina, većite kukavcia i uljeza. Begajte u Tursku, stvarajte tamo nemire, svatite da vam je bolje van Srpske!!! A Ramize ako si možda druge nacije, onda ti želim isti doćek od turaka, kao što su doćekali srebrenićke i sarajevske Srbe!

 20. mijo says:

  sto ti vredi moj srbine rus, kada vas komunjare titine pojedose u srbiji treba pomoci lavrovu srbi skidaj te titinu decu i unucat iz vlade srbije

 21. Mimi milic says:

  Nemoj u "Titino"dirati,samo je njegovo i bilo vredno.O,samo vama cetnickim naslednicima smeta.Uzalud.Vidis,ti isti Rusi velicaju svoju borbu protiv fasizma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *