ЛАВРОВ СЕ САСТАО СА ЛАЗАНСКИМ: Има поруку за Србију!

ЛАВРОВ СЕ САСТАО СА ЛАЗАНСКИМ: Има поруку за Србију!

9 новембра 2019

Министар иностраних послова Русије Сергеј Лавров организовао је вечерас радну вечеру на којој је присуствовао српски амбасадор у Русији Мирослав Лазански.

Лавров је организовао радни ручак за амбасадоре словенских земаља у Русији.Теме овог сусрета биле су Украјина, Европска унија, а како сазнајемо, причало се и о изјавама Емануела Макрона, Сирији, Балкану.

Лавров је на ручку истакао да цени земље на Балкану које су пријатељи као Србија.

Такође, руски министар иностраних послова констатовао је немоћ Европске Уније када је у питању испуњење Бриселких споразума и заједница српских општина.

На крају ручка, Лавров се са Лазанским поздравио на српском језику.

KOMENTARI3 коментара

 1. petrovgrad says:

  Dogovaraju se da zajedno odu na sahranu, jer im je Makron javio da je NATO na samrti. Zna se red po Slovenskim običajima, dugačka sveća iznad pokojnika.

  • Cp6a says:

   Ха, ха, ха, браво мајсторе!

 2. Beli Orao says:

  “Такође, руски министар иностраних послова констатовао је немоћ Европске Уније када је у питању испуњење Бриселких споразума и заједница српских општина.”? Коментар на овај текст : Прије би рекао да ЕУ и Брисел а и УСА одлично раде свој посао , о не испуњавању тих споразума је договор ЕУ и Шиптара (читај наређење Амера) па са тим нема говора о неспособности ! Једноставно то су њихови интереси а не интереси Србије !!! Компренде? Све јасно ко дан!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u