ЛАВРОВ СЕ САСТАО СА ЛАЗАНСКИМ: Има поруку за Србију!

LAVROV SE SASTAO SA LAZANSKIM: Ima poruku za Srbiju!

9 novembra 2019

Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov organizovao je večeras radnu večeru na kojoj je prisustvovao srpski ambasador u Rusiji Miroslav Lazanski.

Lavrov je organizovao radni ručak za ambasadore slovenskih zemalja u Rusiji.Teme ovog susreta bile su Ukrajina, Evropska unija, a kako saznajemo, pričalo se i o izjavama Emanuela Makrona, Siriji, Balkanu.

Lavrov je na ručku istakao da ceni zemlje na Balkanu koje su prijatelji kao Srbija.

Takođe, ruski ministar inostranih poslova konstatovao je nemoć Evropske Unije kada je u pitanju ispunjenje Briselkih sporazuma i zajednica srpskih opština.

Na kraju ručka, Lavrov se sa Lazanskim pozdravio na srpskom jeziku.

KOMENTARI3 komentara

 1. petrovgrad says:

  Dogovaraju se da zajedno odu na sahranu, jer im je Makron javio da je NATO na samrti. Zna se red po Slovenskim običajima, dugačka sveća iznad pokojnika.

  • Cp6a says:

   Ha, ha, ha, bravo majstore!

 2. Beli Orao says:

  “Takođe, ruski ministar inostranih poslova konstatovao je nemoć Evropske Unije kada je u pitanju ispunjenje Briselkih sporazuma i zajednica srpskih opština.”? Komentar na ovaj tekst : Prije bi rekao da EU i Brisel a i USA odlično rade svoj posao , o ne ispunjavanju tih sporazuma je dogovor EU i Šiptara (čitaj naređenje Amera) pa sa tim nema govora o nesposobnosti ! Jednostavno to su njihovi interesi a ne interesi Srbije !!! Komprende? Sve jasno ko dan!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *