ЛАВРОВ ЗАГРМЕО: НАТО авиони преносе чудан товар из Авганистана! ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВЕГА…

LAVROV ZAGRMEO: NATO avioni prenose čudan tovar iz Avganistana! EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA…

18 jula 2020

Rusija insistira na tome da se ispitaju izveštaji o mogućoj upotrebi NATO aviona za promet droge iz Avganistana, izjavio je u petak ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov za rusku medijsku agenciju Tass.

„Mi i dalje dobijamo izveštaje, uključujući i preko masovnih medija, da je krijumčarenje opijata organizovano iz Avganistana u druge zemlje, uključujući Evropu, uz upotrebu vojnih aviona NATO koalicije – rekao je on tokom međunarodnog onlajn foruma “Primakov Readings”.„Ne možemo 100% da potvrdimo ove izveštaje, ali dobijamo ih prečesto da bismo ih ignorisali. Ako su se vojni avioni koristili nad Avganistanom, oni mogu biti samo NATO-ove letelice, a takve letove su mogle da obavljaju samo vojska ili specijalne službe. Naravno, takve informacije treba da se istraže, pre svega u Sjedinjenim Državama“, naglasio je Lavrov.

Prema ruskom diplomati, istraga je potrebna i u zemljama NATO članica.

„Posmatrajući apsolutno pouzdane činjenice, možemo reći da je tokom 20 godina prisustva Amerike i koalicije u Avganistanu transfer droge iz te zemlje višestruko porastao. Ni SAD, ni ostale članice koalicije nisu preduzele ozbiljne mere da zaustave proizvodnju opijata u Avganistanu“, dodao je Lavrov.

(Webtribune.rs/ TASS)

KOMENTARI11 komentara

 1. Gardista says:

  S 400 resava sve

  • Željko says:

   Susjedi, stavrno ne znam što se ne educirate, što malo mozgom a ne srcem razmišljate, bolje bi prolazili! Kojim slučejem, kćerka jedinica ovoga vašeg "velikog Rusa", Armenca inače je državljanka "velikog brata", skoro da i ne priča ruski jezik, unuka mu ne zna ruski jezik nikako, školovao dijeke kod "velikog brata" i u UK, trenutačno živi kod "velikog brata", etc.! The couple’s gorgeous daughter attended school in Manhattan and graduated from Columbia University, she lived in New York until 2014. According to online info, Maria Lavrova’s daughter Ekaterina lived for a long time between the U.S. and the U.K. and as a result can not speak Russian fluently. Maria Lavrova gave birth to her daughter in New York, where her father worked in the Soviet permanent representation at the UN. However, after the appointment of the Minister of Foreign Affairs in 2004, Lavrov and his wife returned to Russia, and Ekaterina also known as Catherine Lavrov, remained to attend University.

   • persida says:

    Lavrov je Jeljcinov covek, kao i Putin. Na vlast su dosli zahvaljujuci Vladarima iz senke. Zadatak im je da sprece sukob sa Zapadom i njegov neminovni poraz. Lavrov radi za Zapad, a ne za Rusiju. Tamo drzi i novac, kao i vecina ruskih lopova koji su opljackali ruski narod.

    • S-500 na Zg says:

     Ode vam i Meggle iz rvacke u Srbiju :-)))

   • herr Udo Kurtzmeister says:

    Komsije KROmanjonci, pa vi se PONOVO svrstali na stranu zapadnih vatikanerskih fasista, u EU-NATO koaliciju !? Pa znate da na kraju uvek budete potopljeni s njima ! Ok, KROmanjonci imaju svoje lose KROmanjonsko obrazovanje, ali ipak uvek ponavljati stare propale saveze, ostati bez resursa, brodogradnje, Agrokora kao najvece firme,u duznickom ropstvu,u egzodusu i demografskom kolapsu gde cege zavrsiti na samo 1,2 mil.pucanstva...pa DOKLE komsije KROmanjonci ??? :-)

 2. VRSK says:

  Jedino što tamo raste je mak!

 3. test01 says:

  CIA brale, CIA ...

 4. Nemanja Vlahović says:

  Dobro jutro, gospodine Sergeju Viktoroviču. To je poznato već najmanje 15 godina. Dok su Talibani bili na vlasti, proizvodnja droge u Avganistanu nije postojala. Šta mislite, kako finansira CIA svoje kriminalne, nelegalne, terorističke akcije? Da li mislite da je Šoroš ima toliko para koliko troši? Žao mi je ali moram da kažem da Vi (još uvek) pripadate "zapadnjacima" u Rusiji, i, k sožalehiю, ja smatram da Rusija će biti na pravom putu kada će na vaše mesto doći istinski patriota.

  • persida says:

   Odlicno receno, metuzalema treba skinuti i dovesti na njegovo mesto mladog i sposobnog Rusa. Ali, Rusija je okupirana, bas kao i Amerika, i Vladari iz senke ne dozvoljavaju da se to desi.

 5. Rista says:

  Grmi Lavrom, grmu NATO avijoni!

 6. doktrina soka says:

  I Rusija je danas,kao nekad Molotov i Ribentrop,dok tikva ne pukne. Previse milijardera ima Putin u drzavnom aparatu. Smrdi to na pljacku milenijuma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *