ЛАЗАНСКИ КОД АСАДА!

LAZANSKI KOD ASADA!

2 novembra 2016

laza-i-asad-za-1

Sirijski predsednik Bašar el Asad izjavio je da u njegovoj zemlji dobro znaju da je sve ovo kroz šta sada prolazi Sirija ranije prošla Srbija.

U intervjuu za „Politiku“ on kaže da se to odnosi na medijsku satanizaciju, „humanitarnu brigu“ i propagandno-psihološku agresiju, podsticanje verskih sukoba, ekonomske sankcije, bombe i rakete, i na kraju, otimanje teritorije.

Podsetio je i na dugogodišnje prijateljstvo njegovog oca sa Titom, na prijateljstvo naroda Sirije i Jugoslavije, a sada i na prijateljstvo Sirije i Srbije, naveo je specijalni izveštač „Politike“ Miroslav Lazanski u izdanju tog dnevnog lista od srede.

„Dve službene crne limuzine kabineta predsedništva došle su pred ambasadu Srbije tačno u 9,20 časova u utorak 1. novembra. Krenuo sam na intervju sa predsednikom Sirije Bašarom el Asadom – u prvom automobilu bili smo otpravnik poslova naše ambasade gospodin Milan Vijatović i ja, a u drugom zamenik šefa misije gospodin Veljko Piljak.

Oko dvadesetak minuta vožnje širokim bulevarom ka planini Kasjun i stigli smo u predsedničku palatu. Od ulaza u kompleks vrtova, parkova, palmi, cveća, omorika, negovanih livada i staza posutih ukrasnim kamenčićima, do zgrade gde je pres-služba predsednika vodi bulevar sa četiri trake. Letimičan pogled otkriva najmanje četiri glavna ulaza u kompleks. Gospođa Abir iz pres-odeljenja već nas čeka na ulazu u palatu. Kafa, voda i dogovor o još ponekom detalju oko intervjua. Očekivao sam da će se to odvijati tu negde blizu, u kompleksu predsedničke palate. Umesto toga u 10,35 opet sedamo u limuzine i vraćamo se s brda u grad.

 U jednom bulevaru naglo skrećemo ka kapiji sa čeličnim stubovima koji automatski uranjaju u zemlju. Vrtovi i palme, put više nije bulevar sa nekoliko traka. Pravimo nekoliko krugova i zaustavljamo se pored neke obične zgrade sa drvenim kapcima na prozorima i prilično izbledelim drvenim vratima.

„Tu smo”, reče na moje iznenađenje gospođa Abir. Tek što sam zakoračio ka vratima, njih mi je otvorio lično predsednik Sirijske Arapske Republike Bašar el Asad.“

U intervjuu koji će u celini biti objavljen sutra, Asada je zanimalo i da li narod u Srbiji zna šta se događa u Siriji.

OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM I DIGITALNOM IZDANJU POLITIKE!

KOMENTARI14 komentara

 1. rabin smolej says:

  I Asad i Lazo vole Tita. Nasla rupa zakrpu.

  • 369 ppp says:

   Hhahahahahahhahahahahahhihihihihihihihihihehehehehehehehehehehaaaaaaarrrrrrgggggghhhh..... DOBRA.......

   • Oooojeah says:

    To ti onako na silu,a u stvarnosti se zderes,jer vas Asad mrzi kao svinje,hahaha...

   • Oooojeah says:

    Kazi ciki AAAAAAAAAAAAAAAA,pa da ti ga udobno smestim ;)))

  • 369 ppp says:

   Pola života sam proveo u EX YU i čak u jednom trenutku , kao dijete mahao YU zastavicom kada je bolesni starac tito prolazio kroz moj grad.Ne zato što bih ga volio i cijenio , nego zato što tada nije bilo nastave i potpuno (dakako) nesvjestan njegove uloge i naređenja , a pod izlikom da se svrbijanci moraju ""izdovoljiti"" , zbog kojih je pobijeno (slovima i brojkom) dvjesto trideset tisuća ( 230000) HRVATSKIH građana , vojnika , civila , djece , mladića , staraca i ogroman broj trudnih žena. Upravo vadimo ostatke HRVATSKIH mučenika iz HUDE JAME u Sloveniji , I da više ništa nisam čuo od vas o Jasenovačkom zločinu koji to i jest ,jer ste ga naplatili i prenaplatili . I dan danas se natalitetno osjeća zatiranje tadašnje HRVATSKE mladosti.......,Kako jest , jest ,ali ne dao vam GOSPODIN više takovu nesreču da posežete za svetom i presvetom HRVATSKOM zemljom , jer se bojim da vas kako stvari stoje , neće ostati nit u tragovima........Hrvat je strpljivo čekao svoj trenutak i dočekao ga. Nadalje da sam ja umijesto lazanskog vodio intervju , u tih 25 minuta bih mu vrlo učinkovito objasnio kakva je ogromna razlika između svrbije i sirije. ....., a jedina sličnost je u početnom slovu.............

   • Miodrag says:

    A?Besan si dok pišeš.Upao su u afan.Besan,zato što izgovaras gomile gluposti i laži.Ako ti je tako lakše,neka ti bude,ali istina se pobediti ne može.Izigravate mučenike, a u stvari ste koren zla i za sebe i za druge.Zbog kompleksa kojih se nikada osloboditi nećete.

    • Oooojeah says:

     Naravno da je besan,jer niko ga od Srba ne hebe ni 0,0001%,a on to tako voli,narocita nas obdarene Srbe,zato je i uzeo ovaj nik (sa pozeljenim intimnim dimenzijama) 36,9 ppp(poprilicno pozamasan peni*),hehehe...a to (36,9 ppp)takodje znaci i njegov IQ uz dodatak -punoglavac praznoglavi pimpek-ojha!!!

 2. opet ja says:

  Lažanski ima bolje odelo... Možda će sad da mu objasni otkud srpske puške u rukama terorista...ako mu njegov debelousti gazda dozvoli da to kaže...

 3. Branka says:

  Jedini logor za decu u II sv. ratu je bio u Hrvatskoj. Čak su se i nacisti zgrozili. Prvi ste im aplaudirali i činili zverstva kakva se ne mogu zamisliti! Zašto je u Nemačkoj pisalo: "Čuvajte se kuge i Hrvata!" I zato, tišina zločinci!

  • 369 ppp says:

   svrbija prva držAVA U europi juden frei . A O ČEMU JE NEDIĆ OSOBNO SA PONOSOM OBAVIJESTIO fIRERA........, TA GENOCIDNOST VAM SE PRENIJELA DO DANAŠNJIH DANA I PROHUJALA vukovarom , , daljom ,srebrenicom itd.... I ZATO TIŠINA ULTRA ZLOČINCI........

   • Oooojeah says:

    Ahhh...opet se javlja ovaj "vragolan" koji voli SRPSKE intimne dimenzije 36,9 ppp(poprilicno pozamasan peni*),hahaha

 4. Vladek says:

  Živeo Bašar

 5. Dani says:

  Srpski narod je uz narod Sirije i njenog predsednika gospodina Basar el Asad!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *