ЛАЗАНСКИ: Направљен споразум!

LAZANSKI: Napravljen sporazum!

28 januara 2021

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski kaže da bi do kraja ove nedelje ili početkom naredne u Srbiju i Institut Torlak trebalo da dođe delegacija iz Rusije, kako bi videli kadrovske i tehnološke kapacitete srpskog Instituta i da li će moći da proizvodi rusku vakcinu „Sputnjik V“.

Nedavno je delegacija iz Srbije, u kojoj je bio ministar za inovacije Nenad Popović, predstavnici Ministarstva zdravlja i Instituta Torlak, posetila Rusiju i Institut gde se proizvodi „Sputnjik V“ kako bi se proizvodnja prenela u Srbiju.

„Do kraja nedelje ili početkom naredne trebalo bi da dođe delegacija ruskog instituta u Torlak da vidi kapacitete Torlaka. Napravljen je sporazum da bi Srbija mogla da proizvodi vakcine Sputnjik V, čime bi bili referentni za celo područje Jugoistočne Evrope, što bi bilo jako dobro i za našu farmaceutsku industriju“, rekao je Lazanski za Tv Pink.

KOMENTARI6 komentara

 1. Dragorad says:

  Bolje da ste uspeli da dogovorite da se proizvodi S-300 nego vakcine. Videli smo koliko vi trcite da se uspricate da su dobre prvi bi se istinski vakcinisali. A ne secernom vodicom lazete narod

  • stefan says:

   a sta ce ti s-300 ako se narod razboli i umre?

   • Rista says:

    A šta će ti vakcina ako nas napadnu opet i pobiju vakcinisane a mi nemamo S300 da ih odvratimo? Mislim, pitanje ti logično, ali logika ti samo polovična.

    • milos says:

     bilo je bolje s300 nego vakcine? procitaj, ne konstruisi..a ono bi bilo najbolje i vakcine i s400 i su-57 jedno 50 kom, ako bi ti to platio iz svog dzepa odmah..

 2. Cp6a says:

  Lepa vest, svaka čast.

 3. Rista says:

  Ni Rusi ni Lazanski nikada nisu rekli šta je "pandemija korona" i koliko je lažna a koliko istinita. Nema mrtvih osim onih staraca i ponekog mlađeg a svi od posledica gripe, zaplašen narod konačno više ne veruje u pandemiju, a ekipe iz nekog razloga verglaju li verglaju o pandemiji. Nije je bilo, nema je ni danas, broj mrtvih je broj mrtvih od gripe, ludaci mantraju stalno da je to pandemija ...A na njihovu žalost, nema osnove da iznose podatke jer ne mogu, detalji bi otvorili istinu da su gripu proglasili pandemijom. A to što narod ipak hoće da se vakciniše NIJE zbog pandemije nego da ne mora da diže revolucije, gine i tako sebe ponovo oslobodi. Primi vakcinu i kraj izolacije. I to su oni proračunali da će da se dogodi. NEMA DOKAZA DA SU LJUDI UMIRALI OD KORONE I NE SMEJU DA IH OBJAVE JER BI SVI SHVATILI KOLIKO JE GRANDIOZNA LAŽ TA PANDEMIJA. Ne seri Lazanski, majke ti poltronske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *