ЛАЗАНСКИ: Направљен споразум!

ЛАЗАНСКИ: Направљен споразум!

28 јануара 2021

Амбасадор Србије у Русији Мирослав Лазански каже да би до краја ове недеље или почетком наредне у Србију и Институт Торлак требало да дође делегација из Русије, како би видели кадровске и технолошке капацитете српског Института и да ли ће моћи да производи руску вакцину „Спутњик V“.

Недавно је делегација из Србије, у којој је био министар за иновације Ненад Поповић, представници Министарства здравља и Института Торлак, посетила Русију и Институт где се производи „Спутњик V“ како би се производња пренела у Србију.

„До краја недеље или почетком наредне требало би да дође делегација руског института у Торлак да види капацитете Торлака. Направљен је споразум да би Србија могла да производи вакцине Спутњик V, чиме би били референтни за цело подручје Југоисточне Европе, што би било јако добро и за нашу фармацеутску индустрију“, рекао је Лазански за Тв Пинк.

KOMENTARI6 коментара

 1. Dragorad says:

  Bolje da ste uspeli da dogovorite da se proizvodi S-300 nego vakcine. Videli smo koliko vi trcite da se uspricate da su dobre prvi bi se istinski vakcinisali. A ne secernom vodicom lazete narod

  • stefan says:

   a sta ce ti s-300 ako se narod razboli i umre?

   • Риста says:

    А шта ће ти вакцина ако нас нападну опет и побију вакцинисане а ми немамо С300 да их одвратимо? Мислим, питање ти логично, али логика ти само половична.

    • milos says:

     bilo je bolje s300 nego vakcine? procitaj, ne konstruisi..a ono bi bilo najbolje i vakcine i s400 i su-57 jedno 50 kom, ako bi ti to platio iz svog dzepa odmah..

 2. Cp6a says:

  Лепа вест, свака част.

 3. Риста says:

  Ни Руси ни Лазански никада нису рекли шта је "пандемија корона" и колико је лажна а колико истинита. Нема мртвих осим оних стараца и понеког млађег а сви од последица грипе, заплашен народ коначно више не верује у пандемију, а екипе из неког разлога верглају ли верглају о пандемији. Није је било, нема је ни данас, број мртвих је број мртвих од грипе, лудаци мантрају стално да је то пандемија ...А на њихову жалост, нема основе да износе податке јер не могу, детаљи би отворили истину да су грипу прогласили пандемијом. А то што народ ипак хоће да се вакцинише НИЈЕ због пандемије него да не мора да диже револуције, гине и тако себе поново ослободи. Прими вакцину и крај изолације. И то су они прорачунали да ће да се догоди. НЕМА ДОКАЗА ДА СУ ЉУДИ УМИРАЛИ ОД КОРОНЕ И НЕ СМЕЈУ ДА ИХ ОБЈАВЕ ЈЕР БИ СВИ СХВАТИЛИ КОЛИКО ЈЕ ГРАНДИОЗНА ЛАЖ ТА ПАНДЕМИЈА. Не сери Лазански, мајке ти полтронске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u