ЛАЗАНСKИ ОТKРИО: Државни врх Србије под лупом западних обавештајних служби! ЕВО ЗБОГ ЧЕГА

LAZANSKI OTKRIO: Državni vrh Srbije pod lupom zapadnih obaveštajnih službi! EVO ZBOG ČEGA

31 avgusta 2019

Najviši politički funkcioneri Srbije su na meti i na sistemima određenih opservacija stranih službi. To nije ništa novo, i naš državni vrh je toga svestan, rekao je za TV Pink Miroslav Lazanski, ambasador Srbije u Rusiji, i dodao da se u tom slučaju pokušava kontrola nad telefonskom komunikacijom, kompjuterskom komunikacijom, kontaktima na raznim diplomatskim sastancima i konferencijama, pa i ulazak u lični, porodični život.

Prema njegovim rečima, ovo je sveobuhvatna akcija Zapada prema Srbiji, koja traje već neko vreme. Očito je da Zapadu smeta ova snažna aktivnost srpske diplomatije kada je u pitanju Kosovo.Lazanski još dodaje da je pred srpskom diplomatijom veoma veliki izazov i napor sa kojim će morati da se nosi na sastanku Interpola u Čileu:

– Našim jakim lobiranjem moramo da sprečimo da Kosovo uđe u Interpol, kao što smo to uradili prošle godine u Dubaiju – naglasio je Lazanski.

On je objasnio da imamo poseban problem sa zemljama koje nisu priznale Kosovo, ali da su baš te države kada su u pitanju glasanja u međunarodnim organizacijama te koje su suzdržane ili ne prisustvuju glasanju.

– Vrlo je zanimljivo što čelnici EU zabranjuju Srbiji da uđe u trgovinsku zajednicu sa Rusijom, što je veoma smešno, pošto postoje određeni podaci da se u vrhu Evropske unije razmišlja o članstvu u Evroazijskoj ekonmskoj uniji – objasnio je Lazanski, i dodao da Srbija sada nema konkretno nikakvu obavezu kada su u pitnaju sankcije prema Rusiji ili odustajanja od sporazuma sa nekim trećim zemljama u pitanju sve dok ne bude punopravna članica EU.

Kako on kaže, predstavnici srpskog i ruskog naroda nisu pozvani na 80 godina obeležavanja od početka Drugog svetskog rata u Varšavi, iako smo mi ti koji smo podneli najveće žrtve:

– Službeno objašnjenje Varšave je da su pozvane članice EU, članice NATO-a, i članice istočnog partnerstva. Predsednik Belorusije, Lukašenko rekao je da neće prisustvovati ovom obeležavanju ako ne bude pozvan predsednik Rusije, Vladimir Putin – objasnio je Lazanski, i dodao da je ovo politički gaf Poljske te da se ovde ogleda strah od Rusije, i to da nas Srbe posmatraju kao male Ruse na Balkanu.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad2 says:

    Sreća posmatrače isto tako POSMATRAJU, tačno je da se vodi vrlo žustra špijunska igra u beogradu ali takodje je tačno da su uglavnom svi igrači iz "prijateljskih" zapadnig država već na "merama".Nema se tačan uvid u njihove domaće pomagače sem već odranije "poznatih".Ovakva situacija je bila u z.nemačkoj posle pada rajha jedino što rusi tamo nisu imali toliki operativni prostor kao ovde jer u svojoj prevelikoj "revnosti" 5-to oktobarska grupica je POTPUNO rasturila obaveštajne agencije koje su radile pod miloševićem. (jednim delom da bi se nesmetano pljačkalo, jer lopov ne voli da ga gledaju kad to radi čak i ako su im ruke vezane:))U nemačkoj je zapdna obaveštajna zajednica :) sic! PREUZELA dobrim delom bivši abwer. (koji je i radio za njih pod hitlerom ČESTO.To je jako malo poznata činjenica o saradnji engleskih obaveštajnih agencija i vrha nemačke vojne obaveštajne službe.SS DUGO nije mogao da pohvata konce, dugo vremena nisu ni verovali u to ali im je kasnije postalo jasno da imaju čitavu agenturu u VRHU komande kada su počele da im se dešavaju katastrofalne stvari koje su mogle samo jedno da znače, protivnik je TAČNO znao i bio obavešten.Za razliku od mnogih paljevina koji se lože na naczije i SS nadljde oni su TAKO bili vučeni za uši od strane engleza da su tek u drugoj polovini 1944 SHVATILI TO:)).Ovde TO nisu uradili i zato sad ne znaju GDE JE LEVO, jer mnogi bi voleli jednu malu privatnu osveticu čedici i kompaniji čak i ako rade za njih i danas:)Znači dupli i trodupli agenti samo rastu ko pečurke posle kiše a to je loše za ofanzivne penetracije :)Nivo dezinformacija je toliki da više niko živi nema pojma šta će dalje biti a to je u stvari propast za špijunažu:)odsustvo analize je odsustvo špijunaže to znači SVE je moguće:) a jednim delom je za to zaslužna stara dobra srpska brbljivost jer radio mileva beograd, bi zbunila i marsovce, to je sigurno:)Biće tu i smešnih situacija i to javnih mogu da se kladim:)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *