ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Ево шта Американци чекају да се деси на Косову!

ЛАЗАНСКИ ОТКРИВА: Ево шта Американци чекају да се деси на Косову!

9 јула 2019

Војно-политички коментатор Мирослав Лазански рекао је да је да би се наставио дијалог између Београда и Приштине потребно је да се Приштина цивилизацијски усмери.

– Ако ми очекујемо да ће Француска повући признање тзв. Косова, то су илузује. Ми живимо од тиража, ставиш то на прву страну и ето. Иза Приштине стоје Сједињене Америчке Државе, она има подршку дубоке државе. По дубини америчког апарати нису извршине никакве промена, њима је (тзв.) Косово њихово чедо, они су то створили. Велики помак је сада то што се говори о Косову и Метохији, ми смо га поново вратили у жижу интересовања, хајде сада да видимо где је решење.Косовски проблем није од јуче и тешко га је решити за годину или две, да би се наставио дијалог потребно је да се Приштина цивилизацијски усмери. Ја се бојим једне друге ствари, да Вашингтон није заинтересован док се не деси нека катаклизма, док не падне крв! После сваког рата морате сести и разговарати, потписати неки мир – сматра Лазански.

Говорећи о ситуацији у Ирану, Лазански подсећа да су Американци први изашли из нуклеарног споразума са том државом.

– Ко има атомску бомбу нико га не дира, то су Иранци видели. Иран је прешао ту границу од 300 килограма која је била у споразуму, али пре свега Иранци кажу да су то учинили јер су Американци изашли из тог споразума. Американци даве Иранце својим санкцијама, и шта је сада остало Техерану? – упитао је Лазански у јутарњем програму Хепи ТВ.

(Медији)

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u