ЛАЗАНСКИ ОТРКИО НОВИ ПОТЕЗ ПОДГОРИЦЕ: Одбили захтев Србије

LAZANSKI OTRKIO NOVI POTEZ PODGORICE: Odbili zahtev Srbije

18 jula 2021

AMBASADOR Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski izjavio je danas da je Crna Gora odbila zahtev Srbije da oružje koje je dobila kao donaciju Rusije, dopremi morskim putem do luke Bar pa potom vozom do Beograda.Lazanski je za Prvu televiziju rekao da je Srbija zbog te odluke Podgorice, morala da izdvoji „20 puta“ više novca kako bi donirano oružje dopremila avionima.

– Dva puta sam molio kolegu ambasadora Crne Gore u Moskvi Šćepanovića da zove Podgoricu i da to oružje ide brodom. Odgovor crnogorske ministarke odbrane je bio takav da smo morali da platimo vazdušni transport koji nas je mnogo koštao – kazao je ambasador.

Dodao je da je oružje ipak dopremljeno u Srbiju s dozvolom pojedinih NATO država preko kojih su avioni iz Rusije leteli.

– Ispada da je Crna Gora više članica NATO nego neke druge države – naveo je ambasador.

(Alo)

KOMENTARI5 komentara

 1. Beli Orao says:

  Majmunima se oslačila natovska govna pa sa sad mažu sanjima i po leđima ,obrazu , ustima ! Bravo đukonjine natovske !!!

 2. Simon Saivil says:

  Pa to je i za očekivati. To je jedini razlog zašto je Crna Gora članica NATO-a, da zabrani Srbiji pristup ka i upotrebu mora. Ovom zabranom Crna Gora je ispunila svoj razlog postojanja!

 3. Novica says:

  NIJE TAČNO TO SU SMRADOVI KOJE SVE TREBA PROTERATI IZ SRBIJE

 4. Strsljen says:

  Pa lepo sad obustavite svubtrgivinu sa njima ...stopirajte im sve stondajete po povoljnim cenama. Pa i srbi neka budu gladni. Nema kdlaska na more ....treba im dat po srski Q.rac. pa neka menjaju i vlade i ostalo. Oninse sprdaju sa nama. Mislim na vladu i predsednika. Narod ko narod gkup tup i pola tamo pola ovamo . de zvono zvoni. Alvprekinite za dzabe ...no cifra da se puse . I onako pricaju da nista nisu duzni Srbiji. pomoce im Nato bato. Papir za dupence su oni.

 5. goran says:

  Shodno tome se tewba prema njima i ophoditi. Polako ali sigurno ukloniti ih iz Srbije i tretirati kao strance prilikom studiranja i školovanja osim Srba iz CG naravno. Takovo nepoštovanje šake jada prema Srbiji je neviđeno i sramno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *