Лазански ПРОВАЛИО ИГРУ: Веза Украјине и Исламске државе у Сирији – Ништа није случајно! Иза свега се крију ОНИ!

Лазански ПРОВАЛИО ИГРУ: Веза Украјине и Исламске државе у Сирији – Ништа није случајно! Иза свега се крију ОНИ!

26 новембра 2018

Војно политички коментатор Мирослав Лазански истакао је да се иза најновије кризе у Украјини и напада ИС на Алеп у Сирији крије добро координисана акција центара моћи са циљем ширења фронта против Русије.

– Интересантно да истовремено имате напад ИС хемијским оружјем на Алеп у Сирији – приметио је Лазански.Он тврди да одређени центри моћи на западу покушавају да развуку Русију на више фронтова. Један је Украјина где имате Донбас и Керч, а други је Алеп.

– У Сирији се десио напад ИС хемијским оружјем на град који држи сиријска војска. Запад поново може да оптужи Русе и да дође до полемисања ко је употребио хемијско оружје. Покренута је нова офанзива на руске позиције у том делу света – истакао је Лазански.

(Srbija Danas)

KOMENTARI8 коментара

 1. Miraš says:

  Dobro jutro, ovo je jasno odavno. Zašto Lazanski opet kasni te zaboravlja da napiše koliko su Rusi efikasni? Na delove grada Alepo džihadisti su izvršili napad gasom u subotu, a već u nedelju ruske vojne avio snage neutralisale su minobacače iz kojih je izvršen taj napad u mestu Kan Tuman 4 km od Alepa. Ukrajina je svoju provokaciju sa brodovima izvela u nedelju i istog dana 3 ukrajinska ratna broda su zaustavljena, a u gotovo isto vreme i s druge strane severnije od Kerčkog prolaza nije dozvoljeno da 2 ukrajinska ratna broda iz azovskih luka približe se Kerčkom prolazu. Od rano jutros Kerčki prolaz nesmetano radi i propušta sve civilne brodove.

 2. opet ja says:

  E jeste pametan ovaj LaŽanski, sve je pametniji od kako se integrisao u Vučića.

 3. Miraš says:

  NATO ne može da prežali što nisu uspeli da naprave svoje NATO baze na Krimu 2013- tj. 2014 godine, a ove najnovije provokacije napravljene su u neposrednoj blizini Krima. Jasno je da sa ukrajinske strane Porošenko nastoji da popravi svoj trenutno prilično loš rejting pre predsedničkih izbora u Ukrajini na proleće iduće godine ili da te izbore odloži na osnovu ratnog stanja. Medjutim najinteresantnije je s druge strane - koliko, u kojoj meri je NATO spreman da rizikuje svoje snage. Jasno je da ne samo Ukrajina nego i NATO doživeće totalni poraz ako krenu na ovako naoružanu Rusiju. ... SAD i NATO znaju da je Rusija najveća nuklearna sila sveta, a od pre dva dana u toku je i sledeće. "U vojnu doktrinu Ruske federacije treba uvesti amandman o korišćenju nuklearnog oružja. Rusija mora biti u mogućnosti da koristi svoje nuklearke i u slučaju da neprijatelj upotrebi nenuklearno strateško oružje, poput hipersoničnog ili drugog konvencionalnog naoružanja - ovo je predlog Viktora Bondareva prdsednika Saveta R.F. po pitanjima odbrane i bezbednosti. Ako taj predlog Saveta Ruske Federacije odobre donji dom parlamenta i Putin, Moskva će moći da odgovori nuklearkama na bilo kakav napad na Rusiju ili na neku njenu saveznicu.

 4. Ja says:

  Jel' postoji neki analitičar koji je u stanju da predvidi sled događaja na osnovu raspoloživih činjenica?! Za to postoji metodologija razjašnjavanja bezbednosnih pojava. Mi imamo "komentatore","analitičare" koji predviđaju ono što se već odigralo. Je.i ga,plaćamo račun "negativnoj selekciji" kadrova. Komunizam će nas ojaditi!

  • Posmatrac says:

   Profesor Radisic pukovnik u penziji je izjavio da je oruzani sukob izmedju zapada I rusije neminovan. On vjerovatno zna o cemu prica.

 5. Kulak says:

  Donbas je samo početak, samo jezgra iz koje će Rusi uskoro osloboditi čitavu Novorusiju.

 6. M says:

  Ako USA-Zapad ne uspiju uništiti Rusiju iznenadnim prvim napadom,moglo bi im se desiti da Rusija-Kina-Iran itd.u Velikom Ratu razvuku USA-Zapad na mnoge strane i upriličiti im pušionu 1.klase!Pa bu vidli kolko su pametni!

 7. Barakuda says:

  Ovaj Lazanski je skroz prolupao....daju mu kao "analitičaru" da piše stvari koje i najneupućeniji mogu predpostaviti....izgubio je s vremenom kredibilitet !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u