ЛАЗАНСКИ САВЕТУЈЕ: Србија у два потеза може да матира КФОР и Албанце (ВИДЕО)

LAZANSKI SAVETUJE: Srbija u dva poteza može da matira KFOR i Albance (VIDEO)

18 decembra 2018

Gost jučerašnjeg jutarnjeg programa Hepi televizije „Dobro jutro Srbijo“ bio je vojni komentator i novinar Miroslav Lazanski, koji je rekao da je Srbija poslala upozorenje Kforu, NATO-u i Prištini da ne udaraju na Srbe na Kosovu i Metohiji.

– Oni su poruku primili i ja verujem da im ne pada na kraj pameti da, u nekom bliskom vremenskom razdoblju, učine tako nešto – rekao je Lazanski i dodao da je pitanje šta ćemo uraditi ako kosovska „vojska“ proba da uđe na sever pokrajine bez nasilja.On je podsetio da su strukture civilne zaštite rasformirane, ali da se mogu ponovo formiraju.

– Iziđe narod na ulice, na ceste. Hajde da vidimo da li će Kfor da puca po njima? Ako krenu sa suzavcem, imamo zaštitnih maski koliko hoćemo. Ako „žuti prsluci“ imaju zaštitne maske, pa šta trebaju tek naši Srbi na severu Kosova da imaju? Ne samo zaštitne maske, ja se nadam da svaka domaćinska kuća ima neku vrstu naoružanja – rekao je Lazanski.

On je rekao da bi ti ljudi mogli da izađu sa lovačkim puškama na barikade i da niko ne može da optuži Srbiju zbog toga.

– Narod se brani. Je li možeš da ideš protiv naroda? Ne možeš! Hajde da učimo ono što su u Hrvatskoj primenile paravojne snage: blokiranje! Je li može narod da blokira neku kasarnu Kfora na severu Kosova i Metohije? Može! Hajde da vidim ko će to da odblokira? Amerikanci ne smeju da pucaju na njih! Je li možemo mi putem jezera Gazivode da ih odsečemo od struje? Možemo – rekao je on, ali je dodao da bi tako i Srbi tamo ostali bez struje.

On je dodao da Srbija nije nemoćna i ponovo ponovio da se neće ponoviti „Oluja“, a ni pogrom iz marta 2004. godine.

(Mediji)

KOMENTARI6 komentara

 1. deda mraz says:

  Ma kako vas bre nije sramota pa vama je samo vasa komunisticka guzica vazna i jadni goloruki narod mora sam sebe da stiti da bi ih onda mogli prodati da bi se uvukli u guzicu svojim gazdama.

  • padre says:

   Kome ti to?Ono "vi" ti ništa ne znači!

 2. opet ja says:

  LaŽanski lupa o odbrani neorganizovanog naroda zato što njegov gospodar Vučko neće da im pomogne vojskom i policijom. Pazi kakve nebuloze priča, kao neće KFOR da zapuca??!! Kako da ne, baš im je stalo do Srba i Srbije. Jednim delom napada osvajamo sever, a drugim delom ka prištinskom aerodromu Slatine koji mora da se zauzme vazdušno-kopnenim desantom. Od kopnene zone do Prištine samo 30km.

 3. Demagogija i /ili parazitizam says:

  Da li je Lazanski spreman da posalje svoje unuke da cine isto to sto on savetuje da rade jadni Srbi sa Kosova.Lako je sedeti u BG-du i braniti Kosovo preko sudbine Srba koji u njemu zive.Ne treba mnogo vremena da vlasti u Pristini dobiju dozvolu da HAPSE demonstrante.Kakav bi bio odgovor na to?Kakav bi bio odgovor na gubljenje posla ? Lako je folirantima koji zive na racun tudje nesrece.Nazalost!

 4. Budi Bog s nama says:

  Prvi potez je da se ukloni ovakav jadni komentator i savetnik da Srbi ne izgube glave, a drugi potez pred mat je da se Kosovo i Metohija administrativno pripoje velikoj Rusiji i da oni napokon krenu sa svojim oružjem u svojoj zemlji.

 5. Budi Bog s nama says:

  Šta mislite zašto smo izgubili rat sa Slovencima, Hrvatima i Bosancima? Zato što smo i tada imali ovog seronju da savetuje svojim komentarima. Samo vi narode stavite gas maske i bezbedni ste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *