ЛАЗАНСКИ СИГУРАН: Ако Албанци крену на север, нека знају – српска армија је НАЈМОЋНИЈА! (ВИДЕО)

LAZANSKI SIGURAN: Ako Albanci krenu na sever, neka znaju – srpska armija je NAJMOĆNIJA! (VIDEO)

14 novembra 2018

Gosti „Upitnika“ na RTS bili su Veljko Odalović, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova, Igor Simić, potpredsednik Srpske liste i poslanik u kosovskom parlamentu i Miroslav Lazanski, vojni komentator, a tema je bila prekid dijaloga Beograda i PrištineNa pitanje da li je Srpska lista spremna da obara tzv. vladu Kosova, Simić je odgovorio.

– Srpska lista je dobila podršku građana na Kosovu i Metohiji kako bi ih štitila i branila. Odluka da se uvećaju carine za 10 odsto, znači da će Srbin u Kosovskoj Mitrovici platiti mleko 10 odsto skuplje. To je direktan uticaj na život svakog pojedinačnog Srbina na prostoru Kosova i Metohije – rekao je on.

Dodao je da to nije dovoljan razlog za rušenje tzv. vlade Kosova, ali da to nije jedini razlog.

Ipak, naglasio je da je jedino Srpska lista opoziciona na Kosovu i Metohiji.

– Ja sam pokušao da pitam gospodina Simića, u slučaju ulaska albanskog puka na sever Kosova, da li su Srbi u stanju da se samoorganizuju. On je prećutao odgovor, ali mi se zagonetno nasmešio, a vi to niste primetili – rekao je novinar i vojni komentator Miroslav Lazanski.

Na pitanje da li Srbija ima odgovor na eventualno formiranje tzv. vojske Kosova, Lazanski je odgovorio da je „Srbija je najmoćnija vojna sila na prostoru nekadašnje Jugoslavije“.

KOMENTARI3 komentara

  1. rajko says:

    Ma kakvi albanci! Oni silom pr..., rdjom smrde. To ih murat uči da prete Srbima da bi on glumio zaštitnika.

  2. Deda Micko says:

    Lazane, ti ces sedeti u studiju a srpska deca ce ginuti. Nece moci ovoga puta, niko vise nikome ne veruje, gud baj Lazane.

  3. Velika Metla says:

    Laaaaazoooooo,posle svih izdajstava još od tvojih komunjara,pa preko dosovaca,do ove sekte SNS kojoj pripadaš,NIKO normalan neće da gine za ovakav narod i ovakvu nazovi državu! NIKO iole normalan! Ovaj narod i njegova država nisu vredni da bi se za njega ginulo! To ste pokazali o dokazali poslednjim izdajstvom kada ste sve srbske političare i vojnike isporučili srbskom dušmaninu HaaDu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *