ЛАЗАНСКИ ШОКИРАО ЦЕО РЕГИОН: Косово се враћа ратом (ВИДЕО)

KOMENTARI41 коментара

 1. Dušan grešnik says:

  И зато ћу УВЕК да кажем за Мирослава да је мајстор свог заната! Зато што и јесте! Он не само да веома добро познаје геополитичку тематику, он је и веома искрен у свему што говори. Оне се НИКОМЕ недодворава. То је оно што њега одваја од мејнстрима.

  • otac Satarije says:

   NEMA ŠIPTARA 1 I KUSUR MIL., NEGO OKO 800 000. TO JE ŠAČICA JADA KOJOJ JE NATO DAO "DRŽAVICU"I KOJI IH ŠTITE ZATO ŠTO IM KIM SLUŽI ZA TRANSPORT DROGE IZ AFGANISTANA NA ZAPAD KAO KORIDOR. ŠIPTARI ĆE DA NESTANU SA KIM, VRLO BRZO, KAO I VATIKANISTI HRVATI IZ SERBINOVA, JER KAKO IM JE HITLER DAO NADU PA SU PROPALI SKUPA SA NJIM, TAKO ĆE I NJIHOVI NACISTIČKI UNUCI DA SVOJE DEDOVE SLEDE U OPŠTI NACISTIČKI GROB.

 2. Alojzije Stepinac says:

  A tko će ratovati? I s čime?

  • tintirin says:

   Nije problem s cime,nije da nije ali prvo i osnovno je jedinstvo koga nema u narodu nego evo sta radimo ovde pljujemo ,seremo jedni po drugima slusamo kako polupismeni volovi iz dosade pametuju bez ikakve veze o stvarnom stanju stvari.Na veliku zalost nikad nista necemo uraditi dok god na celo naroda ne dovedemo naseg coveka patriotu Srbina domacina koji ce umesto licnih intersa da polozi krv za nas obicne ljude,vrati nam samopouzdanje i moral i covek koji ce srbiju da gleda kao ve;iku,jaku i ponosnu zemlju a ne kao sto nam ova stoka sadasnja spinuje ubedjuje da smo mi mali i jadni i nikakvi tj uibija moral i dostojanstvo naseg genetskog koda,jer da smo toliko mali itd.koga biza milog k...a bilo briga da se mlati sa nama malecnim i jadnim i dize toliku frku ako smo bas TOLIKO MALI NIKAKVI JADNi SLINAVI I GOVNJAvi!!! Nego Srbijo na noge pa uprfvo ulica pa onda sve po redu.

  • otac Satarije says:

   ŠIPTARI ĆE DA NESTANU SA KIM, VRLO BRZO, KAO I VATIKANISTI HRVATI IZ SERBINOVA, JER KAKO IM JE HITLER DAO NADU PA SU PROPALI SKUPA SA NJIM, TAKO ĆE I NJIHOVI NACISTIČKI UNUCI DA SVOJE DEDOVE SLEDE U OPŠTI NACISTIČKI GROB.

 3. Harry Neron says:

  Lazo vam objasnio sve do poslednje tačke. Sada je sve na vama, patriJote, da uzmete u ruke naoružanje i vratite se onde odakle ste bili mnogi među vama samo verbalno prognani a u stvarnosti ste svoja imanja prodali šiptarima i sada glumite izbeglice u Srbiji a u stavrnosti ste ratni profiteri jer ste za svoja imanja na KiM dobili mnogo više nego što bi dobili u realnim tržišnim uslovima.

  • tintirin says:

   Dobro vise seronjo-e ja sam jedan od njih kopji sam prodao to sto sam tamo imao ali ne po realnoj ceni nego uzmi sto god mozes i bezi,ali ne bezati dabi se bahatio po ovoj iskompleksiranoj selendri nego dabi porodicu zivu sacuvao.Ali seljace jedan prica ne pocinje tad nego sedamdesetih kojih se ja secam ai dosta ranije kad su srbi tada bilibijeni ,zene silovane kuce paljene stoka otimana,deca nestajala na putu od skole do kuce i ima jos mnogo da se doda a vas odvazne i spokojne ovde niti je doticalo niti interesovalo sta se desava dole sa nama .Tako da tupoglavi dali smo (dali bi ti)ostao dole da zivis u otvorenom lovu na srbe ili bi prodao to sto mozes i poceo ZIVOT koji nikad nisi imao dole?I zapamti ytreba hvala da kazete jer smo mi cuvali vas san ovde,a sad da vidim vas junake na delu posto cujem da uveliko kupuju nisku okolinu sta i kako cete vi sa njima junacine moje.

 4. zelja Republika Srpska says:

  Za par dana udje se u svoju zemlju uz Moravu,Lab,i niz Bjeli Drim i Klinu,a vsastanak na rijeci Sitnici...

 5. Baja says:

  Mislim da bi svaki Krscanin trebao da se slozi sa time da je puno bolje da Kosovo drze Srbi(Krscani) nego da padne pod utjecaj ISIL-a.

 6. pravdaa says:

  Bravo za komentar nego samo nema ko da krene dok ne vide ili će mo mi na Kosovo ili će šiptari na Beograd oni se spremaju da udare kao Teroristi naša država i vlada ćute a to će platiti nevini ljudi vrlo brzo zato mi više ne možemo kavkulisati nego ili da čekamo teroriste u Beograd ili da rešimo Kosovo.

 7. Baja says:

  Pravdo,sa mnogim stvarima se neslazem ali sa ovim sto si napisao u potpunosti jer ovo nije dogovoreno kao ono izmedju nas 91 !!!!!!(Franjo+Slobo)

 8. Baja says:

  Samo Krajisnik to jos nije suzio.

 9. miroslav says:

  Nemamo s cime sneg da ocistimo Lazanski.Nego prihoduj nesto u zivotu,uzmi lopatu u sake!Lako je rat ratovati sa zenama po Beogradskim klubovima.

 10. Aca Banjac says:

  Citiram Rimsko pravo : SILOM OTETO SILOM SE SME VRATITI...

 11. Krajisnik says:

  Baja poceo si da nam lizes jaja!

 12. Baja says:

  He he Krajisnice. Puno ih je takvih Baja zedne preko vode preveo. He he.

 13. Dux says:

  @Baja Ti ne bi mogao dve ovce da čuvaš a kamoli nekoga preko vode da prevedeš, retarde, hahaha :-)

 14. Baja says:

  Imam ja cetri koze i jednog konja a zovem ga Dux

 15. marko kraljević says:

  U pravu je čovek. Boj na Kosovu je sve bliže, al ovog puta Marko na vreme stiže!

 16. marko kraljević says:

  A ti Baja lizaćeš nam jaja do kraja!!!

 17. Svetislav says:

  Ko ce da ratuje? Pa kao u prvom ratu, treba da se proglasi opsta mobilizacija, i to svih (ukljucujuci i trecepozivce). Da je milosevic to uradio, sada bi ovo fratrovo kopile "baja" bio miran ko bubica, ili bi mirisao travu odozdo. Da smo mobilisali sve 1991-ve, Srbija bi sada bila u svojim granicama. Isto tako proglasiti i mobilizaciju svih Srba u svetu, i to ako se ne jave svi sposobni, uzeti im svu imovinu u Srbiji i zabraniti ulazak u zemlju dozivotno. Za sve koji u Srbiji imaju imovinu preko 200 hliljada eura, treba dati polovinu za ratne potrebe.

 18. Batina says:

  Svetislave, svaka ti se pozlatila, I svaka ti dala. A ti usraso, Baja, bolje bi ti bilo da ides da se spremas za Dom.

 19. miroslav says:

  Ne zanosite se mobilizacijama.Lazanski pusti buvu,a vi odmah idemmoo.Kad bi to bilo jednostavno Lazanski bi prvi krenuo.Vise od pola vojno sposobnih ne zna ni pusku da rasklopi ni da podmaze.Za bilo kakav rat treba mnogo znanja.A to komunisticko-jugoslovensko urra postoji samo u filmovima.Nemam nameru da omalovazavam nicije misljenje.

 20. Laki says:

  Lepo je rekao na kraju - da je kod politicara - " VRLO MALI ' - yato tako i prolazimo !

 21. Baja says:

  Platite dobro naseg Sokola Antu Gotovinu i u tri dana Kosovo prazno,ni Srba ni Albanaca nema vise.

 22. Baja says:

  Jao Svetislave(Konjislave),koji si ti vojni strateg,trk kod Putina da mu pokazes kako rijesit Siriju jer kako vidim nema nekog ucinka osim sto narod Ruski sve manje kruha ima.

 23. Baja says:

  Srpski junaci sa interneta ha ha ha ha ha ha ha....

 24. MH says:

  Stepinac, ne brini koce da ratuje, i s'cime, tu su topovi, a ti brini o tvojoj lijepoj sto Vam svabe uzele celo more.

 25. Gordan says:

  Da trenutno neko tako posmatra stvari u Srbiji, u politici Srbije uopšte ?! Ja u to ne verujem. Kosovo ide ka sve većem stepenu nezavisnosti, i na korak je do članstva u sisteme "UN-a", a Srbija je potpuno okružena "NATO-m", a to nije za kratkotrajno... Očekivati da " Anglo-sakso-američki Imperijalizam" tek tako padne nije realno. Dakle, neko drugo političko doba, drugačije okolnosti, drugačiji politički individualci, nije na skorašnjem vidiku, a Srbija verifikuje dokumenta, za svoje medjunarodne obaveze i interese(ili, integracije), kojima je u obavezi da sa susednim državama bude u dobrim odnosima... Dakle, gledano iz ugla medjunarodne, integrativne Srbije, Srbija KiM neće povratiti više nikad. Treće, Vojvodina je plamičak medjunarodne diplomatije, čak Legalne iz ugla medjunarodnog sistema pravde, a koju Srbija ignoriše, uzdajući se u većinski povoljan ishod eventualnog referenduma, a što pokazuje nesredjene okolnosti u samoj Srbiji. Četvrto, Raška oblast(sandžak) pretenduje ka autonomnom statusu..., a što Srbija ignoriše bez diskusije o tome, a što pokazuje diplomatsku nezrelost Srbije, naročito kada ova ista pitanja počnu da postavljaju(vešto lobirani) medjunarodni predstvavnici! A, sa skoro 50mlrd$ ukupnog duga Srbije, 1,5mil. nezopeslenih gradjana Kosova bi bio udar na ekonomiju Srbije, koja još nema čak ni dnevni red anulacijá, ako ovih problema, tako i ukupnih, svojih, političkih problema(pojam o gradjanskoj svesti,stepen političke pismenosti,i dr.) u državi. Saradnja sa Rep.Srpskom je na nivou vrbovanja, koji Rep.Srpsku uvodi u neizvesnost i destabilitet(ako ne koristi diplomatske institucije, i mednurodni faktor istih), a Srbiju u nepovoljnost po nju samu! Kritikovati je besmisleno bez konkretnih i realizacijski-mogućih političkih rešenja problema, i to u saradnji sa medjunarodnim sistemima, uz neutralnost u svakom medjunarodnom konfliktu izmedju tkz."velikih sila".

 26. MERI says:

  @Gordan Vodi ljubav sa tvim tvojim NATO-m bez Srbije.

 27. miroslav says:

  Meri jeste velika vecina Srba prodavala kuce i imanja za ogroman novac.I pre rata.U centralnoj Srbiji su napravili kuce,kupili stanove,lokale,dobijali posao u drzavnim preduzecima.I dan danar dobijaju kosovski dodatak.Ima jos mnogo toga.Nemojmo okretati glavu od istine.Na Merdaru je prava pravcata granica.Veca nego sa Hrvatskom.Ako ne verujete idite i vidite.Ja jesam.

 28. miroslav says:

  Meri postujem te ,ali Gordan je u pravu.Covek je napisao kako stvari sada stoje korektno i tacno.Nije tu nato glavni faktor,oni su nesto kao policija da se sprovede nesto.A zasto vlasti to kriju?Pa vecina bi reagovala kao ti.Ili ne bi uopste.

 29. Dux says:

  Baja hrvatska tetkica na metli, hahahaha :-)

 30. Sultan Murat says:

  Lazaniski je dobar analiticar..ali je postao radikalan..to je jasno vec odavno.

 31. Dejan says:

  Bravo Lazanski, dijelim mišljenje i podržavam.

 32. Kили says:

  Баја боље би ти било да не спомињеш Готовину и његове крвнике, са киме сте ви водили рат, са женама и децом које сте немилосрдно клали. Узели смо вам трећину хрватске па сте молили американце да вам је врате,Следећи пут ћемо вам одузети цијелу то запамти добро,Ово ти пише СРБИН из БОРОВА села.

 33. Petrašin says:

  Baja, da li je Tebi ime Baja ili nadimak

 34. Petrašin says:

  Svejedno kako ti je ime ili nadimak, Baja uhvatiš nas Sve za ja.. ja..

 35. Dusan says:

  Lazanjski je pravi ekspert,samo se ratom vrace kosovo!I nikako drugacije,ali danas nema hrabrih srba,I hrabre vlasti,kakav narod I takva vlast.Trenutna srpska vlast je strasljivija nego zecevi,nemaju nimalo muskosti,sve jadovi do jadova.

 36. dejan says:

  DUSANE LAZANJSKI PRICA GLUPOSTI LICNO NE MOGU SHVAITI LJUDE POPUT TEBEI MA IH OCITO U SRBIJI MNIGO KAKO MOZETE BITI KRATKOG MOZGA. KAKO MISLIS VRATITI KOSOVO KAD AMERIKE NESTANE ZA 5000 GODINA I TEW GLUPOSTI. ISTINA JEW SLEDECA SVIDJALA SE ILI NE MNOGI MSRBIMA ZA GUBITAK KOSOVA UZ SVE NEPRIJATELJE KRIVU SU SRBI KAKOA PRVO 20 000 PUSKa je siptare naoruzala srpska mafija drugo TREBALO JE ICI DO KRAJA KOPNENO AK O JE TREBALO 1999 TRECE NIJE SE MISLSIO NI ZA VREME TITA PA DA 400000 SRBA BUDE KONCENTRISANO UZ GRANICU ADMINISTRATIVNU IZIISLJENU. I SAD KAD JE 5000 000 LJUDI DOSLOVCE SPOJENO LAZASNKI BIH ISAO UR AT IMAJU ORUZJA OD NATO TURSKE SAUDIJSKE ARABIJE SIGURNO 200 000 AUTOMATSKIH PUSAKA ITKO BIH GRAD PRIASTINU OD 500 000 OSVOJIO KAD TU GERILA NE TEHNIKA IGRA ULOGU.MISLIM DA JE KOSOVO ZAUVEK IZGUBLJENO I TE PRICE NIKOLICA DA NECE PRIZNATI RADI ULASKA U EU SU TOTALNE GLUPOSTI. USLI SRBI ILI NJE U EVROPU KOSOVO JE OTISLO ZAUVEK I TO SRPSKO M NE BORBOM 1999 I NE SPRECAVANJEM SVERCA ORUZJA, NIJE PRVA ZEMLJA KOJA JE IZGUBILA TERITORIJ TO JE I NEMACKA AUSTRIJU IRAK KUVAJT. A L ICNO MISLIM I DA SRBE UOPSTE NIJE BRIGA SAMO POLITICARI TOBOZE TVRDE NECEMO PRIZNATI ITD I TE GLUPOSTI.POSLE BOJA KOPLJE U GOVNA PRICI TO JE KRAJ ZAUVEK

 37. Milica says:

  Lazanski je u pravu, samo ko sada u Srbiji ima volje i snage i sa cime da vrati to, po meni, zauvek izgubljeno Kosovo.Ono nikad nije smelo ni da se izgubi.Bilo je i ostalo zrtveno jagnje.Jos jedna izgubljena kosovska bitka.Istorija se ponavlja:sve je pocelo sa beogradskim pasalukom.Sad je otomansko carstvo zamenila Evropa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u