ЛАЗАНСKИ ШОKИРАО! Открио податке из 1999: Србија током НАТО АГРЕСИЈЕ оборила више америчких авиона (ВИДЕО)

LAZANSKI ŠOKIRAO! Otkrio podatke iz 1999: Srbija tokom NATO AGRESIJE oborila više američkih aviona (VIDEO)

18 decembra 2020

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski rekao je da je tačno da je Srbija pogodila još aviona za vreme NATO agresije na SRJ, a ne samo čuveni „nevidljivi“.– Ljudi iz 250. raketne brigade su znali. Oni i danas tvrde da su oborili B-2. Taj „Duh Misurija“ je izbrisan sa flotne liste. Nema ga više. Taj avion košta 2,5 milijarde dolara, kao celokupni godišnji prihod od turizma bivše Jugoslavije. Politička garnitura koja je tad bila nije htela da se zamera zapadu. Isto tako smo imali procesuiranje ratnih zločinaca poput Veslija Klarka, pa se to odmah poništilo. Koštunica je pustio teroriste OVK iz zatvora – izjavio je Lazanski.

Ambasador Srbije u Rusiji ipak smatra da to nije bilo dovoljno da postanemo pregovaračka strana.

– Kad oboriš samo jedan ili dva, onda nisi pregovarač u procesu. Kada oboriš 20 ili 30 i zarobiš pilote, onda si pregovaračka strana – rekao je Lazanski.

 

KOMENTARI6 komentara

 1. Karital says:

  Koliko Srbija ima ovakvih bisera poput Laze?

 2. Rista says:

  Kroz 100 godina će stići do sto avijona, hiljadu helikoptera, 500 tenkova, pričaće da smo ih jurili sa lupalicama za muve oko Srbije, cakali na svakoj čuki...Ovo sad što priča je već davno kasno a tek za 100 godina...Lazanski će biti nešto kao legenda u narodnim junačkim pesmama kroz par stotina godina...A i tada će biti novih istoričara rastur orijentacije i učiće decu istoriji prema pouzdanim predanjima Lazanskog. Biće u narodnim pesmama isto što i Musa Kesedžija, ako se ne varam.

 3. Gagi says:

  Ako je ova izjava tacna, pokazuje nam moralni poraz ovog naroda i svu bedu koju smo doziveli. Ovo nam pokazuje da je tadasnje rukovodstvo imalo problem prema "njihovim" agresorima i ideolozima da se "operu". Morali su i narodu koga besomucno muzu pokazati da ih "cuvaju" i brinu o njemu. Tako daju orden nebitnom liku za rusenje ovih aviona a ostali nisu zasluzni jer su Srbi koji su branili svoju decu. Kakva je to neverovatna izdajnicka igranka, dacemo orden "vasem" coveku jer na njega necete puno da se ljutite, pogresio covek sta da se radi. U prilog svemu ovome ide, besomucna i organizovana pljacka "svog" stanovnistva sa izmisljenim bankarskim bitangama. Sloba bio uvazeni svetski bankar i nije znao sta rade Jezda i Dafina ovom narodu. Toliko je ovaj junacki narod ponizen od ovih "internacionalnih" bitangi da to nije realno, "To je nama nasa borba dala".

 4. I Love persida says:

  Ne da smo ih izobarali, rušili smo leteće kante samo tako.. Ali to je zbog toga što je u to vreme neki naš programer napravio takvu video igricu da ne možeš da promašiš NATO letelicu, uglavnom su oborena oba naša mig-a koja su se usudila da brane nebo srbije i oba pilota su poginula. Ali one natovce iz video igrice smo skresali do poslednjeg.

  • Kosovac says:

   @ I Love persida, .....Nije mi jasno jedno pitanje, jesi li ti Naš, ili si ti vaš?

 5. Kosovac says:

  Da sam tada ja bio predsednik Srbije (SRJ), ne bih smeo da gađam nijedan Natin avion. Zato što sam još tada Znao da ako nedaj Bože pobedim i naljutim Evroatlante, oni će u saradnji sa Jevrejima potpisnicima Zahteva za bombardovanje Beograda, od svoje velike muke da bace atomsku bombu na Beograd. A tada bilo bi mi žao Beograda. I tada sam znao da je Beograd pun antisrba i Hrvatskog šljama, ali je imao i Beograđana, onih starih veliki Srba, njih bi mi bilo najžalije. ……………Sada sam u dilemi, kada sam video da se Beogradom šepure Dosmanlije, bageri i još kojekakvi kakojevići. ……………Plus, rešio sam da prestanem da se ljutim na Miroslava Lazanskog. Preispitivanjem njegove medijumske karijere, nisam našao nijedan razlog da ga optužim za ove naše evroatlantske Srpske nevolje. Naprotiv, Pre bih za njega rekao da je rodoljub, nego što bih rekao za Vladimira Đukanovića koji je bez premca u srbovanju. Lazanski Rusofil, antinato, šta hoću više. Ništa neću više. Ali, pod uslovom da zaboravi državu Jugonostalgiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *