ЛАЗАНСКИ ТВРДИ: Тренутно се врши страшан притисак на Србију, РУСИЈА ОБАВЕШТЕНА О СВЕМУ

LAZANSKI TVRDI: Trenutno se vrši strašan pritisak na Srbiju, RUSIJA OBAVEŠTENA O SVEMU

20 jula 2021

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski izjavio je da misli da Rusija zna koliki su pritisci na Srbiju.Diplomata je izjavio da Rusija ima jaka ambasadu u Beogradu i da prate naše medije, ali i šta se dešava generalno.

– Tim više cene našu politiku i naš stav prema njima, tj. politiku vojne neutralnosti, neuvođenja sankcija Ruskoj Federaciji i održavanja jako dobrih političkih i ekonomskih odnosa – rekao je Miroslav Lazanski u jutarnjem programu Hepi TV.

Lazanski je, govoreći o trgovini između Srbije i Rusije, izjavio da misli da celokupna poljoprivredna proizvodnja Srbije za godinu dana može da podmiri tržište Moskve za nekoliko dana.

(Alo)

KOMENTARI8 komentara

 1. milorad5 says:

  kako stvari stoje izgleda da če 3 sv.rat ipak početi od NAS.Stvarno sam se nadao da neće biti tako, ali izgeda da je zver totalno podilkanila zbog nas i traži krv.Svaki dalji komentar na "našu situaciju":) je besmislen,pripremite se za najgore.Ko hoće i može da bega neka bega, ostali oružje u ruke, pa da vidimo šta će da uradimo,jer druge nam nema.Neće nam dati priliku ni da se predamo jer oni hoće rat iz mnogih političkih i propagandnih razloga.Naše je da im pomrsimo konece koliko možemo, a uz put da poravnamo i neke stare račune sa "prijateljskim" okruženjem.imamo još 1. najviše 2 god.do tada.

  • Veliki brat says:

   @milorad Nemate vi ni novca, ni ljudi za ratovanje. Završili biste kao Bugarska u Drugom balkanskom ratu.

  • Rocky says:

   Otac Tadej Vitovnički je upravo to tvrdio da će nas nato gamad ponovo napasti.S obzirom da su ispunila sva njegova proročanstva nema razloga sumnjati i u ovo.No takođe je dodao da će se Rusija vojno umiješati dotad nepoznatim oružjem i će šiptari masovno pobjeći sa KiM,a nato đubrad definitvno pokupiti prnje i otprditi zauvijek sa Balkana.Dakle zvuči jako optimistički pa ostaje da istrpimo još neko vrijeme.

   • uddu says:

    E ,moj Rocky,Rusija će se stvarno umešati sa dosad nepoznatim oružjem,a ime tog oružja je :Zažmuri i okreni glavu !

 2. radmila says:

  A sta cemo s cinjenicom da vlada Srbije ne zeli rusku pomoc?

  • ostrogorski says:

   Vlada je nenarodna i antinarodna pa, i ovaj kooperativni vojni komentator, te se izlego ispod kvočke u Lepušićevoj 6 u Zagrebu. Ali narod? Jesmo li toliko apatični, sluđeni i defetistični da dozvoljavamo šaki smetenjaka iz strane agenturne mreže, mobilisane u nekakvoj SNS, da ovaj Narod, Svetorodni, ovenčan višemilenijumskom kulturnom i herojskom istorijom, podvede pod nož Šiptarima, poturicama, ustšogorcima i... ali i vrani. Bože dragi, koji svem upravljaš, učini da moj narod otvori oči.

  • Vidovdanski Uranak says:

   Vlada Srbije nije srBska vlada već okupacionih natofašističkih snaga.Odbrana Srbije mora početi prvo oslobađanjem Beograda a tek onda zaštitom i odbranom granica suverene države Srbije u granicama koje priznaju ujedinjene nacije.Živelo vekovno bratstvo Srbije i Rusije - PO ORUŽJU.

 3. milorad5 says:

  ne vodi se rat novcem na balkanu i nikada se nije vodio novcem ovde su uvek dolazili da UZMU PARE a ratove su gubili jer jedan srbin vredi ko 10 rumenih švaba ili kakogod,to ste već videli na košarama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *