ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: НАТО ракетни штит на 200км од Београда! Ако дође до НУКЛЕАРНОГ УДАРА, ТЕШКО НАМА! (ВИДЕО)

LAZANSKI UPOZORAVA: NATO raketni štit na 200km od Beograda! Ako dođe do NUKLEARNOG UDARA, TEŠKO NAMA! (VIDEO)

8 oktobra 2018

Predstojeći bezbednosni forum u Beogradu baviće se svim i svačim, osim američkom antiraketnom bazom u Rumuniji, na oko dvesta kilometara vazdušnom linijom od Beograda.

U vreme Varšavskog pakta i Sovjetskog Saveza nikada u Rumuniji i Bugarskoj nije bilo sovjetskih vojnih baza, a sada su tamo američke.– Ide se linijom političkog oportunizma. I Rumuni ćute, nije ni čudno što se o tome ćuti kod nas – kaže Lazanski u emisiji „Na nišanu Lazanskog“.

On je dodao da je Srbija u opasnosti, jer ako dođe do krize, Rusi mogu gađati tu bazu.

– Ako dođe do nuklearne krize, Rusi prvo gađaju Devesel, a to je 200 km od Beograda. Ako dođe do nuklearnog napada Rumunija je prva nadrljala, a onda mi od nuklearnog oblaka. Moramo napraviti stanje civilne zaštite, bunkera, ABH opreme – upozorava vojno-politički komentator.

 

KOMENTARI4 komentara

 1. petrovgrad says:

  Što bi to radili Ameri, kada je mnogo delotvornije i korisnije po njih da u Rusiju nastave da ucauju kilogram filigranskog papira na kojem je odštampano u apoenima od po 100 dolara ili manje. Amere to ne košta ništa, možda oko 100 dolara za 1 kg finog papira, a kolika je zarada milione tona nafte, rude, radne snage, satnice naučnog rada itd. Na isti način Ameri uvaljuju bezvredne papire papire Kini, Indiji, ... Zašto da se gađaju atomkama, kada može neko da im uzvrati.

 2. Radiša says:

  Sve što je nabrojano od zaštitne opreme ima... Ali za sitnu boraniju nema kome je ona potrebna?

 3. Milan says:

  Ako do toga dodje, znaci ode ceo svet tako da to nema nikakve veze kolko smo blizu. A rumuni su poceli sve sve vise da se bune protiv korupcije koja je prodala svoj narod.

 4. milorad says:

  da to je užasna opasnost za nas pre svega za vojvodinu i beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *