ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Примиће Косово у Интерпол, Србија треба одмах да одговори…

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Примиће Косово у Интерпол, Србија треба одмах да одговори…

20 новембра 2018

„Србија Интерполу треба да уведе реципрочне мере и да се према њима понаша на исти начин као и они према нама“, тврди Мирослав Лазански, војни коментатор и новинар, поводом срамне данашње одлуке те међународне организације да одбаци захтев Србије.

Како каже, одлука Интерпола јасно и недвосмислено представља дебелу намеру ове организације да сутра приме у чланство лажну државу Косову.– То је дефинитивна потрвда политизације Интерпола. Дакле, Интерпол није оно што је био и ми треба да се понашамо у складу са тим. Ако Косово буде примљено у састав Интерпола, Србија треба да све особе, односно лица, које би тзв. Косово могло да стави на Интерполову потерницу, упозори да не излазе из земље – оцењује Лазански за Србију Данас и додаје да Србија не мора да поштује ставове Интерпола када они већ не поштују ставове наше земље.

– Ми смо видели шта је Интерпол када је Србија ставила одређене личности, односно зликовце из Приштине на своју потерницу, па су се они затекли у земљама Европске уније. Та Интерполовоа листа практично није значила ништа, јер су ти зликовци били приведени и после неколико дана пуштени – каже Лазански.

Према његовим речима, одбацивање српског захтева је доказ да је Интерпол организација директно политизована од служби центара које не мисле Србији добро.

– Ово је само једна поука шта значе обећања и договори са западним центрима моћи. Понашаћемо се у складу са нашим интересима, јер Србија може да заледи сваку сарадњу са Интерполом. Пријем Косова у Интерпол неће бити пораз Србије, већ пораз Интерпола – закључује Лазански.

(Србија данас)

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Srbija Interpolu treba da uvede recipročne mere i da se prema njima ponaša na isti način kao i oni prema nama“, tvrdi Miroslav Lazanski,........! За тако нешто требају МОООДа која ви напрдњаци доказано немате! Док вам је поглавица стављао печате на споразуме с ШЛИХтарима,док је је доводио "официре за везу" није вам сметало.................,а говорило вам се да ништа с шлихтарима не преговарате и не договарате,јер су они безброј пута доказали да их ништа на свету не обавезује! Пристајали сте на све и свашта да би сте се улизивали и додворавали ЕУ-Рајху,и сада вам смета чланство шлихтара у наци-америчку организацију????!!! Док ви пузите ка еу-рајху шлихтари то ваше пужење дебело искоришћавају! Само ви пузите,и окривљујте друге за то ваше пужење! Па нису сви блесави да не виде ваш морални и сваки други слом на вашем безалтернативном путу срама у еу-рајх!

  2. Istina says:

    La(za)njski, ko jos vjeruje sta on pise?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u