ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Примиће Косово у Интерпол, Србија треба одмах да одговори…

LAZANSKI UPOZORAVA: Primiće Kosovo u Interpol, Srbija treba odmah da odgovori…

20 novembra 2018

„Srbija Interpolu treba da uvede recipročne mere i da se prema njima ponaša na isti način kao i oni prema nama“, tvrdi Miroslav Lazanski, vojni komentator i novinar, povodom sramne današnje odluke te međunarodne organizacije da odbaci zahtev Srbije.

Kako kaže, odluka Interpola jasno i nedvosmisleno predstavlja debelu nameru ove organizacije da sutra prime u članstvo lažnu državu Kosovu.– To je definitivna potrvda politizacije Interpola. Dakle, Interpol nije ono što je bio i mi treba da se ponašamo u skladu sa tim. Ako Kosovo bude primljeno u sastav Interpola, Srbija treba da sve osobe, odnosno lica, koje bi tzv. Kosovo moglo da stavi na Interpolovu poternicu, upozori da ne izlaze iz zemlje – ocenjuje Lazanski za Srbiju Danas i dodaje da Srbija ne mora da poštuje stavove Interpola kada oni već ne poštuju stavove naše zemlje.

– Mi smo videli šta je Interpol kada je Srbija stavila određene ličnosti, odnosno zlikovce iz Prištine na svoju poternicu, pa su se oni zatekli u zemljama Evropske unije. Ta Interpolovoa lista praktično nije značila ništa, jer su ti zlikovci bili privedeni i posle nekoliko dana pušteni – kaže Lazanski.

Prema njegovim rečima, odbacivanje srpskog zahteva je dokaz da je Interpol organizacija direktno politizovana od službi centara koje ne misle Srbiji dobro.

– Ovo je samo jedna pouka šta znače obećanja i dogovori sa zapadnim centrima moći. Ponašaćemo se u skladu sa našim interesima, jer Srbija može da zaledi svaku saradnju sa Interpolom. Prijem Kosova u Interpol neće biti poraz Srbije, već poraz Interpola – zaključuje Lazanski.

(Srbija danas)

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Srbija Interpolu treba da uvede recipročne mere i da se prema njima ponaša na isti način kao i oni prema nama“, tvrdi Miroslav Lazanski,........! Za tako nešto trebaju MOOODa koja vi naprdnjaci dokazano nemate! Dok vam je poglavica stavljao pečate na sporazume s ŠLIHtarima,dok je je dovodio "oficire za vezu" nije vam smetalo.................,a govorilo vam se da ništa s šlihtarima ne pregovarate i ne dogovarate,jer su oni bezbroj puta dokazali da ih ništa na svetu ne obavezuje! Pristajali ste na sve i svašta da bi ste se ulizivali i dodvoravali EU-Rajhu,i sada vam smeta članstvo šlihtara u naci-američku organizaciju????!!! Dok vi puzite ka eu-rajhu šlihtari to vaše puženje debelo iskorišćavaju! Samo vi puzite,i okrivljujte druge za to vaše puženje! Pa nisu svi blesavi da ne vide vaš moralni i svaki drugi slom na vašem bezalternativnom putu srama u eu-rajh!

  2. Istina says:

    La(za)njski, ko jos vjeruje sta on pise?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *