ЛАЗАНСКИ „ЗАПАЛИО“ ЈАВНОСТ: „Док председник не каже, нећу ни ја да кажем, али ускоро добијамо…“

LAZANSKI „ZAPALIO“ JAVNOST: „Dok predsednik ne kaže, neću ni ja da kažem, ali uskoro dobijamo…“

11 novembra 2018

Nakon vojne vežbe „Vek pobednika 1918-2018“ Miroslav Lazanski kaže da Vojska Srbije uskoro dobija jedan od najmodernijih PVO sistema.

Kako je rekao u „Jutru sa Natašom“ Prve televizije, ne želi da otkriva previše o tome dok se ne oglasi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.„Radi se o jednom najmodernijem PVO sistemu za koji je vlada već odvojila novac, ali dok predsednik ne kaže, neću ni ja da kažem“, kazao je Lazanski.

On je naveo da se svake jeseni održavaju vojne vežbe širom sveta.

„Svake jeseni su vojne vežbe, mi smo napravili zbog 100 godina završetka Prvog svetskog rata. Vežbe jesu od severa, od Norveške do Crnog mora, ali vojska ima samo dva posla – ili da ratuje i li da se sprema za rat. Mi se uvežbavamo, da ne bi bio militantan pa da kažem da se spremamo za rat“, kazao je i dodao:

„Svaka vojna vežba ima neku poruku, svaki manevar, svaka parada ima neku političku poruku. Meni je juče najjači utisak bio jedistvo srpske nacije sa jedne i druge strane Drine dolaskog Milorada Dodika i Željke Cvijanović“.

Lazanski je rekao i da je Srbija pokazala da je od Triglava do Vardara vojno najjača.

On je govorio i o problemima sa kojima se suočava EU, o NATO-u, Americi…

(B92)

KOMENTARI7 komentara

 1. Komunista says:

  Trebaju nam Ruski helikopteri i tenkovi.Ali ne da bi sa njima nesto osvajali i vracali vec iskljucivo za samo odbranu i nista drugo.Dakle ukoliko nas neko napadne da mozemo zastititi samo i jedino ovo sto se nalazi unutar Avnojevske Srbije.

  • Filip says:

   Kako sad to...juče si kao SLAVKO KNIN tvrdio da trebamo u savez sa NATO-om i Amerikom, a da je Rusija propala i stalno radi protiv Srbije. Šta se to desilo sa tobom?

   • Komunista says:

    Ti ne razumes sta ja trazim.Ja ne zelim Srbija da udje u NATO.Ali ne zelim ni da ulazimo u savez sa ovom pro zapadnom liberalnom Rusijom.Ja ocu Srbiju vezanu za Komunisticku Rusiju koja ce slediti Sovjetski kurs.Zelim da se Rusija vrati Staljinizmu.Zato se nadam da Putin sto pre bude oteran sa cela Rusije.I da na njegovo mesto dodje drug Zjuganov.Putun je lazni Rus on je jevrej kao i Zirinovski.Rusiji je potreban Zjuganov a Srbiji neko iz drugo Srbijanske strukture ko ima Komunisticko Staljinisticki pedigre.

    • Filip says:

     Juce si pod nadimkom SLAVKO KNIN tražio da Srbija udje u NATO i da otera Rusiju. Znam ja dobro ko si ti...izdajice ustaška

     • Komunista says:

      Ne ja sam izricito protiv NATOa.Ja nisam Rojalista i zapadnjak.Kojoj ti opciji Banijac pripadas?

 2. Rusofil says:

  Hm.. La(za)njski

 3. ljubi sav says:

  Veruje li jos ko ovome strucnjaku...???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *