LAZANSKI: Zna se zašto Bajden stalno zove!?

LAZANSKI: Zna se zašto Bajden stalno zove!?

18 oktobra 2014

miroslav_lazanskiMiroslav Lazanski, vojni analitičar, gostujući na televiziji Pink, rekao je da zvanična izjava o tome da je Džozef Bajden zvao premijera Srbije, Aleksandra Vučića, u cilju davanja podrške Srbiji na putu ka Evropskoj Uniji neuverljiva.

On je dodao i da tu ima nešto više, ističući da Bajden zove u trenutku pripreme posete ruskog predsednika Vladimira Putina srpskoj prestonici.

On je ocenio da je Bajden zvao zbog posete Putina Beogradu i upitao se „zašto baš sad Bajden zove“. Džozef Bajden je ove sedmice dva puta zvao Aleksandra Vučića. Pogledajte šta kaže Lazanski!

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. zelengorac Vilo says:

    U pravu je gosp Lazanjski "o nasoj auto-sugestiji"Amerika je izgubila mnogo na diplomatskom polju.Posebno u vrijeme kada je Klintonka bila sekretar.Istina da posle Kisindzera (leteceg sekretara) Amerika nema spoljnu politiku Sve je prikrivano toboze moci i velicine.MMF radi po diktatu njihovom Prisjetimo se "afere DSK" koji je kao sef MMF bio "za ekonomsku kapitulaciju" Amerike. Bajden je bio "mozak"i sa najvise autoriteta kada je neiskusni Obama dosao za predsednika.Iako po funkciji br"2",bio je potisnut .Izlaze na povrsinu "svi ratovi"Amerike pa cak i vreme kada je otvoreno dala podrsku u sukobu Rusija-Avganistan. Sa Bin Ladenom joj se vraca kao bumerang.Samo jos 2 god maksimalno dok zaziv i monetarni sistem Kina-Rusija-Indija -Latino Amerika,USA je na koljenima i "dodvoravace se svima".Tada nastupa parcanje Amerike,na vise dtzava KRAJ JE AMERICKOM SNU.Evropa je izletila iz kolosjeka sa sankcijama prema Rusiji Zasto zove? Pa draga mu je svaka informacija (slamka) Srbija (danas Vucic)mora da shvatiDA SE KARTA ZA ULAZAK U EU NE KUPUJE U VASINKTONU (Kao Bugarska i Rumunija)To je sansa DA SMO UZ RUSIJU.Mnogi ne znaju kada je bila ideja o UJEDINJENJU EVROPE;nije bilo zbog uglja,nego NJEMACKA TEHNOLOGIJA-RUSKO BOGASTVO.Pokusavali su vojno i nisu uspeli Putin spasi i ojaca Rusiju Njega su iznjedrile obavestajne strukture i stvarno je najsposobniji drzavnik,u svakom pogledu .Ako se i kod nas bude slijedila ideja UZ RUSIJU-EVROPA CE DOCI SAMA PO SEBI Opet ce Beograd biti NAJPRESTIZNIJE DIPLOMATSKO MJESTO kao u vrijeme Nesvrstanih . IZ TOGA ZVACE STALNO,STALNO.To je nasa sansa kako diplomatska,tako ekonomska

  2. Ljubomir Gjurceski says:

    Ova analiza gospodina Lozanskog je najbliza onoga shta se sada na globalnom svetskon nivou deshava. Jedina stvar koju ja zelim da komentiram u cilju ove analiza ja to SHTO AMERIKA NECE SE TAKOLAKO DATI SLOMITI bar kad je pitanje njene vojne industrija i ilegalnom trgovinom oruzja, kako i kontrolu svih ovih placenika koje je ona stvorila u proteklih pedesetak godina. Ta belosvetska bagra koja ratuje svugde po nalogu CIA i americke vajnske imperijalisticke politike neko ke morati voeno da ih porazi jer u suprotno oni bi josh pravili velike shtete ukupnoj svetskoj ekonomii. Na ovu stvar vec sada neki americki analiticari i eksperti za njihovu vanjsku politiku vec sada predupredzuju kako bi Americkoj ekonomii sada je neophodan veliki svetski rat da bi izashla iz recesije i dugova.

  3. Majkica says:

    Amerika je izabrala jedan drugi narod na Balkanu za svoje prijatelje I tako je sankcijma I bombardovanjem zaradila kod srba mrznju I netrpeljivost.Posto amerikanci odavno prosipaju teoriju O sopstvenoj posebnosti, mi srbi odmah imamo ,,klik'', na fasiste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *