ЛАЖИ ПОТПУНО РАЗБИЈЕНЕ! Афричка делегација открила право стање ствари у Кијеву (ВИДЕО)

LAŽI POTPUNO RAZBIJENE! Afrička delegacija otkrila pravo stanje stvari u Kijevu (VIDEO)

17 juna 2023

Volodimira Zelenskog, ukrajinskog predsednika, obišla je u Kijevu delegacija sastavljena od afričkih lidera, a tom prilikom je ceo svet obišla vest da je u toku njihove posete došlo do žestokog granatiranja Kijeva od strane ruske armije.

Međutim, ispostavilo se da je sve laž i da granatiranja nije bilo. Jedan od portparola afričke delegacije je medijima dao izjavu i tim povodom odgovarao i na pitanja u vezi “granatiranja”.On kaže da su otišli da posete stratište u Buči, ali ni na putu ka tamo ni u povratku niti su čuli niti videli bilo kakvo granatiranje i projektile.

Nismo ništa ni čuli ni videli, kaže ovaj Afrikanac, ali dodaje da je istina da je predsednik njegove zemlje bio sklonjen u neku vrstu skloništa, iako granatiranja realno nije bilo.

Svi su bili začuđeni ovom izjavom obzirom da je u medijima udarna vest “granatiranje prilikom posete afričke delegacije Kijevu”.

Pogledajte:

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Pa, onda lazu i Rusi jer tvrde da su u ratu sa Ukrajinom, a izgleda da nisu, nego se samo zajebavaju i isprobavaju nova oruzja. U medjuvremenu beli hriscani na obe strane odlaze pod zemlju, u skladu sa cionistickim planovima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *