ЛАЖИРАЛИ СМО БРОЈКЕ УМРЛИХ ОД КОВИДА ДА СРУШИМО ТРАМПА: Директор ЦНН открио истину о преварама на америчким изборима! (ВИДЕО)

ЛАЖИРАЛИ СМО БРОЈКЕ УМРЛИХ ОД КОВИДА ДА СРУШИМО ТРАМПА: Директор ЦНН открио истину о преварама на америчким изборима! (ВИДЕО)

16 априла 2021

Службеник ЦНН-а похвалио се „Пројецт Веритас“-у да је њихова мрежа ширила анти-Трампову „пропаганду“.

Особље Си-Ен-Ен-а,је тајно снимљено како признаје да је њихова мрежа користила „пропаганду“ како би помогла Џоу Бајдену да буде изабран за председника, такође, особље је рекло да су увећавали број жртава ЦОВИД-19 због рејтинга и да је наредба стигла директно са врха.Чарлија Честера, техничког директора кабловске мреже, Пројекат Веритас снимио је током низа лажних Тиндер састанака док је објашњавао како „Страх заиста покреће бројеве“.

– КОВИД? То је средство за подизање рејтинга – рекао је Честер неидентификованом особљу ПВ.

Због тога се стално бавимо преминулим од короне – наставио је, позивајући се на број преминулих од корона вируса – Било би нам боље када би број умрлих од короне био већи – изјавио је.

Радница у „Пројецт Веритас“-у, која није идентификована и за коју се тврди да је медицинска сестра, састајала се са запосленим у Си-Ен-Ен-у, а последњи састанак је био у кафиц́у у четврти где живи Честер.

На једном од састанака, Честер је објаснио запосленој у ПВ-у зашто је њихова мрежа постала тако озбиљна у покривању КОВИД-а – Страх је ствар која вас стално одржава напетим – закључио је он.

– Главни проблем је био око тога како да израчунамо колико људи ће свакодневно да умре, и како да бројке учинимо већим. Као, зашто данас није довољно велики број? – рекао је Честер.

Честер је тврдио да постоји „црвени телефон“ који председник мреже Џеф Цакер користи за позивање контролне собе да нареди да се на екрану прикажу бројке смртних случајева Ковида.

Такође, рекао је својој саговорници да „не постоје непристрасне вести“ и објаснио како се то манифестује на Си-Ен-Ен-у.

– Било који репортер Си-Ен-Ен-а, оно што заправо ради јесте да говори особи шта да каже. Репортер их наводи на правац на који он жели – рекао је.

-А једини људи које пуштамо у етар су углавном људи који имају доказане резултате и дају жељене одговоре – изјавио је.

Портпарол Си-Ен-Ен-а није одмах одговорио на захтев листа „Тхе Пост“ за коментар који се тиче другог дела извештаја „Пројецт Веритас“-а.

У првом делу ПВ серије, Честер је виђен како открива да је његова мрежа направила „пропаганду“ за свргавање бившег председника Доналда Трампа током председничких избора 2020. године.

– Наш фокус је био избацити Трампа из канцеларије, зар не? Без да сам то рекао, тако је било – закључио је он.

(Инфотмер)

KOMENTARI8 коментара

 1. jovan says:

  Na CNN jedino laz i propaganda postoji. Znamo ih ko zlu paru, koje su lazi sirilo o Milosevicu i Srbima od 1990 do danas. Mnoge budale u Srbiji su im verovali i veruju danas.

  • Буба says:

   СНН?? Шта је ту чудно.Лажови,за паре.Колико лажи за Србе.

 2. Pingback: LAŽIRALI SMO BROJKE UMRLIH OD KOVIDA DA SRUŠIMO TRAMPA: Direktor CNN otkrio istinu o prevarama na američkim izborima! (VIDEO) – Prava istina o svemu

 3. Риста says:

  Које трач глупости америчких трач медија, а има их 300000000 према 7000000 више него Србија. Трампа је срушио велики капитал Америке јер га је почео враћати у Америку, односно имао је такве планове. Користећи јефтину радну снагу Индије, Кине, Индонезије, Мексика, Пакистана и још понеке сличне бедне државе, највећи капиталисти Америке су преселили своју комплетну технологију са комплетном производњом у такве државе и малтене затворили моћне индустријске градове Америке и оставили Американце да се даве и сналазе како знају. Многи од тих Американаца су постали бескућници и гето беда нових гетоа Америке. Сиенен не пише о томе. За сада су Американци још увек најјаче светско тржиште али то тржиште није више засновано на реалним зарадама као некад, него полако иде доле. Није ми јасно са каквом перспективом је овај најмоћнији капитал ипак ризиковао пропаст америчког тржишта, нити како је то тржиште још увек најјаче тржиште света. И поред свих претпоставки, штампање новца није довољно да такво неосновано тржиште одржи, и зато кажем да немам појма каква је то абракадабра. А Трамп је човек логичког капитала, ако тако могу то да назовем, и заложио се за повратак производње назад, претећи одбеглом капиталу да ће таквом капиталу затворити главно, америчко тржиште. То је срушило Трампа. Велики капитал га није подржао и здраво ђаци. А сиенен је само мала штакица без неког великог значаја. Није ни Србију победио сиенен, него бомбе и нису остале државе поверовале сиенену па почеле пљувачину на Србију, него страх да и они не прођу слично. Типичан случај је била Русија. Придружила се пљувачинама на Србе и Србију, збрисала главом бРез обзира са Слатине и увела санкције Србији да избегне било какав ризик конфронтације са америком којој није дорасла. Сличну тактику Русија има и данас и зато видимо страдања Руса по свим новодржавама бившег СССРа. Након доласка Путина на власт, Русија је успела да умањи тај погибељни удар на Русе, али још увек не потпуно. Ако је једна Русија тако нешто урадила, шта очекивати од једне беспомоћне Бугарске, Румуније и сличних држава. Дакле, Трампа није срушио сиенен. То се сада баца народима и америке и света да не видиду шта је био прави разлог. Е, ту је сиенен главни мућкарош. Али не за Ристе света. Ристе уопште не слушају сиененове америке.

 4. Риста says:

  Ово горе што сам написао је смртни грех према моћним капиталистима Америке, али не за Ристу јер ја сам безначајна флека за њих, али јесте био за Трампа. A сиенен овако скреће пажљу са одбеглог капитала Америке на себе и лаже амерички народ да је он тај који је срушио Трампа, дакле тај потез директора сиенена је апсолутно антиамерички. Трамп је био на моћној позицији и ако прогура законе о казнама капиталу због издаје своје државе и народа, тај капитал ће морати да се врати и смањи свој профит на неки разуман ниво. Зато је Трамп морао пасти. Тако испада да је сиенен уствари антиамерички медиј, само то Американцима још није јасно. Ни Путин није дуго наставио са својим реформама Русије и на крају је стао да га капитал олигарха, припомогнут са америчким ударима, не би самлео. Видимо да је био паметнији од Трампа, али последице по руски народ ће бити исте као и последице за амерички народ. Оно где је америчко становништво данас и са зебњом гледа како му се примиче сиромаштво и како се муњевито повећава тзв "јаз" између бивше средње класе која полако нестаје и богаташа, у Русији је неприметно јер тај јаз никада није ни био одсутан у Русији. Ни пре Путина ни за време Путина. Не кривим Путина, али му скидам ореол победника, је ни он није победио одбегли руски капитал као ни Трамп што није победио одбегли амерички капитал, али је ипак опстао. Свет данас води и уређује велики капитал пре свега Америке, а ускоро ће му се прикључити и велики капитал Кине који је већ на пола пута, само још увек не баца бомбе. Руски велики капитал који већ данас добрим делом није у Русији, такође жели да се прикључи путу Америчког и Кинеског капитала, али је помало бојкотован и од Америчког и од Кинеског капитала. Борећи се за опстанак, одбегли руски капитал све више притиска Русију да се преда и тако отвори врата олигарсима да се увуку у токове светског, моћног капитала Америке и Кине. Олигарси нису у стању да схвате да њима нема места поред капитала Америке и Кине и да ће само упропастити Русију али неће опстати. Америци и Кини НЕ треба руски капитал, него руска земља и руска богатства. Ту још само Путин може нешто да спречи и сачува Русију али време није на Путиновој страни. А шта ће урадити, бумо видли.

 5. test01 says:

  Skoro svi mediji su kontrolisani od strane "vladara iz senke". Hiljade svetskih medijskih kuca su u stvari u vlasnistvu nekoliko ljudi! Oni vladaju sa lazima i propagandom !

 6. Komsija says:

  CNN je smece u Americi, a samo u Srbiji slobodni medij koji drugosrbijanci s ponosom gledaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u