Lažna misica iz Uzbekistana napravila haos na izboru za Mis sveta

Lažna misica iz Uzbekistana napravila haos na izboru za Mis sveta

14 septembra 2013

Gulnara KarimovaRakima Ganijeva (18) se kao mis Uzbekistana, zajedno sa drugim devojkama na Baliju, uveliko priprema za “Mis sveta”, međutim, ispostavilo se da se u njenoj zemlji uopšte ne održava izbor za mis, a uzbekistanski zvaničnici tvrde da nemaju pojma ko je ova devojka i kako je završila na svetskom izboru!

Kada je Gulnara Karimova, ćerka uzbekistanskog predsednika Islama Karimova, na svom Tviter nalogu napisala da je bila iznenađena što vidi da se neka devojka predstavlja kao mis ove azijske zemlje, klupko je počelo da se odmotava.

Odmah su se oglasili funkcioneri iz nekoliko uzbekistanskih ministarstava koji tvrde da je Ganijeva varalica i da se lažno predstavlja kao misica! Ništa čudno, budući da se u ovoj konzervativnoj zemlji sa većinskim muslimanskim stanovništvom uopšte ne održava izbor za mis!

Da sve bude još zanimljivije, na zvaničnom sajtu “Miss World”, Rakima je predstavljena kao i sve druge učesnice, a u njenoj biografiji piše da je rođena u sunčanom Taškentu, glavnom gradu Uzbekistana, kao i da je završila Turistički koledž. Direktor ove škole je izjavio da nema pojma ko je Ganijeva, kao i da ona nikada nije studirala na ovom koledžu.

Dodatnu konfuziju unosi činjenica da se još nisu oglasili organizatori “Mis sveta”, koji bi trebalo da objasne da li su ove optužbe opravdane i kako se uopšte Rakima našla na takmičenju.

U zvaničnom predstavljanju simpatične Rakime se navodi i da je ona 20. jula izabrana za mis Uzbekistana, i da će ova zemlja prvi put učestvovati na “Mis sveta”…

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *