ЛЕ ПЕН: Прилив миграната је као давна инвазија варвара на Рим!

LE PEN: Priliv migranata je kao davna invazija varvara na Rim!

16 septembra 2015

marin-le-pen 54Le Pen je ranije povlačila paralele s muslimanima u Evropi i nacističkom invazijom.

„Ako ništa ne preduzmemo, ovaj priliv migranata biće kao invazija varvara u IV veku, a i posledice će biti iste“, poručila je Le Penova na skupu svoje stranke u Arpažonu u blizini Pariza, uoči regionalnih izbora.

„Moramo odmah da zaustavimo ovo ludilo, kako bi spasli svoje društvo, slobodu i identitet“, naglasila je ona.

Le Penova je optužila i vladajuću koaliciju i stranku bivšeg predsednika Nikole Sarkozija UMP, kao i Socijalističku partiju sadašnjeg šefa države fransoa Olanda za, kako je rekla, „prvi talas dolazećih migranata“, prenela je „Rusija danas“.

„Lideri su ponudili da prime migrante, a da nisu pitali svoje građane, a to su isti lideri koji su uništili Libiju i nastavili da destabilizuju Siriju“, ocenila je Le Penova.

„Ima 1,5 miliona ljudi koji čekaju da budu socijalno zbrinuti u Il-de fransu, a to nikad neće dobiti zbog odnosa države prema strancima. Ovo kažem ne da bih sramotila one koji dolaze, već da bih optužila one koji su odgovorni za ovu situaciju“, rekla je Le Penova, propraćena aplauzom pristalica.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Lady Gaga says:

    Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, reagovao je Orban, naš Orban, naš Orban, živeo,živeo, i sretan nam bio, i svaka ti čast, burazeru, tako se to radi. Naime, pre desetak minuta madžarska policija je konačno krenula u akciju i tako je ispeglala one vašljive imigrante, koji kanda nisu skapirali da su u Madžarskoj nepoželjni, da je i mene zabolelo (jaje),i svima nama koji izigravamo Majke Tereze pokazala kako se bori protivu najezde varvara i njihove šugave dečurlije. A vi tupavi,impotentni i polupismeni, nadasve nezainteresovani za sopstveni opstanak Srbi blejite u Farmu, Parove i Velikog Brata, i bavite se šizofreničarima, nakazama, ciganijom, kriminalcima i kurvama, i uživajte u njihovim tučama, uriniranjima i drkanju đoke, maso maloumna. Oko Srbije svi podižu žicu i ogradu, jebe se nekom za ova krda izbeglica, tako da smo ga ugasili, a nekada carska Srbija sada postaje smetlište za ljudski otpad. Eno, i Hrvati, već u panici, spremaju zaititu granice, čujem da su počeli da ih usmeravaju na neraščišćena minska polja, čime ostvaruju dvostruku korist - oslobađaju se neeksplodiranih mina i rešavaju se imigranata........

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *