ЛЕ ПЕНОВА има решење за мигранте

LE PENOVA ima rešenje za migrante

26 januara 2017

marin le pen 345f3

Političarka desne orijentacije Marine Lepen zatražila je od Francuske da brodovi sa izbeglicama budu presretnuti već na moru i budu vraćeni na mesta sa kojih su isplovili.

Krijumčari moraju da znaju da „nijedan migrant neće moći da dođe do naše obale“, rekla je šefica nacionalnog fronta u Nedelju na radiju Evropa-1.

Ona je oštro kritikovala imigracionu politiku evropske unije. Samo u subotu su italijanski brodovi spasili i doveli na sigurno oko 3700 izbeglica koji su brodovima krenuli na opasno putovanje preko sredozemnog mora od severne Afrike do Evrope.

Predhodno je prošlih sedmica bilo više brodskih nesreća sa stotinama mrtvih. Potom je evropska unija korigovala politiku prema izbeglicama i proširila akcije spašavanja u sredozemnom moru.

(Zza Vaseljensku preveo: Milan Zdravković)

KOMENTARI4 komentara

 1. Neca says:

  a gde vam je pamet bila pre "arapskih proleca"?

 2. dragan says:

  Zivjela Mari Le Pen!

 3. Gordan says:

  Gospodjo, Vaše rešenje problema tkz. migranata je politički nepismeno!! Da bi se anulirao tkz."problem migranata", morate se uhvatiti u koštac sa UZROKOM koji je proizveo posledicu "pojave migranata" !! Da bi se migranti povukli, i krenuli nazad, morate im omogućiti političko rešenje u ambijentu iz kojeg su i pošli, i omogućiti oporavak osnovnih, vitalnih, privrednih struktura..., da bi imali GDE da se vrate !!! Preporučuje se hitna aktivacija sprovodljivosti svih tačaka iz tkz."bečkog dogovora o Siriji(2015.)"!!

 4. beba says:

  tako je

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *