ЛЕГЕНДАРНИ БРИТАНСКИ РОКЕР ИЗЈАВИО: „Желите рат са Русима? Ви сте полудели!? Знате ли са ким имате посла?“

LEGENDARNI BRITANSKI ROKER IZJAVIO: „Želite rat sa Rusima? Vi ste poludeli!? Znate li sa kim imate posla?“

31 avgusta 2018

Rodžer Voters, osnivač i bivši vokal planetarno poznate muzičke grupe Pink Flojd, govorio je o Rusiji i odnosu zapadnog sveta prema njoj, prenosi „In4s“.

Ja želim čitav svet da pitam — vi želite da otpočnete rat s Rusima?

Vi ste poludeli!?

Znate li s kim imate posla?

Rusi su vas oslobodili od nacizma i platili cenu 20. miliona svojih života.

Šta su vam loše uradili? I uopšte, o čemu pričate?

I želite da ratujete s njima?

Ja ne znam kako će Ukrajina izaći iz sadašnje situacije. Ali optuživati Rusiju je smešno, mada Amerikanci to dobro znaju da rade.

Oni vladaju medijima i mogu to da vrte kako im volja, i zato im veruju.

Voters je poznat po svom humanitarnom radu i po tome što se kroz svoju muziku bori protiv diktature i nacizma. Poznato je da su mu deda i otac poginuli u borbi protiv nacizma tokom dva svetska rata.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad says:

    šteta što se ispravnim ljudima blokira pristup medijima na zapadu, u pitanju je histerična propagandna mašina koja je već u fazi da NIKAKVO suprotno mišljenje ne sme da se čuje, sa druge strane javnost je tamo u eutanaziji i u glavnom ni ne prate šta se sprema i šta im vladari rade, biće to skup opasan i veliki šok za prosečnog potrošača sa zapada, mnogo će zažaliti sigurno ali mislim da će mnogi od onih koji sada glume ratne poglavice da budu linčovani upravo od sopstvenih podanika:)Na žalost mislim da prdstoji neminovan brutalan napad na rusiju , pitanje je samo koliko će gradova da isparti pre nego što se dozovu pameti i počnu da gledaju svoja posla na zapadu i da paze ko im vodi države.

  2. Velika Metla says:

    Eeee moj drugar,znaju oni s kime imaju posla,ali pošto im služe kojekakve nedovršene nazovi nacije,kroasani,milogorci,bLgari,rumuni,česi,poljaci,kao i kriminalci kojih ima u naci-americi preko 3 miliona po zatvorima,pa onda latinosi,čamuge,i ostali šljam bez identiteta,oni će pokušati da oduzmu Rusiji prirodne resurse! Po njima vredi pokušati,pogotovo kad njihova deca,rodbina i prijatelji neće ginuti!

  3. rajko says:

    Oni zasad plaše mečku rešetom. Jooooj kad im se mečka okrene, pa ih pojuri... biće bežanije, ne do Berlina, nego i do Londona i Kalifornije. Biće igračka plačka, ali bez toga se ove gladne hijene nikad neće opametiti. Mora da postrada sam vrh, kraljica u svom rezeda ili bebi-plavom kompletiću, uštogljeni princ i ostatak porodice im, zatim Mejova, njena vlada... Bler obavezno, onda tamo preko Atlantika Kilari, Olbrajtova, Obama, pola senata i pola kongresa... pa finansijska krema zajedno sa Sorošem, Rotšildima itd. Ako se sprovede takvo čišćenje planete, garantujem nam najmanje hiljadugodišnji mir.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *