Legija pretučen u Zabeli?

Legija pretučen u Zabeli?

17 јула 2013

Milorad UlemekNekadašnji komandant JSO i osuđenik za nekoliko teških krivičnih dela Milorad Ulemek Legija pretučen je tokom šetnje u posebnoj jedinici zatvora Zabela, jer su stražari sumnjali da hoće da pobegne. Naime, kako piše dnevni list “Informer”, pozivajući se na neimenovane izvore, Ulemeka su pretukla trojica stražara, a slučaj je, navodno, “zataškan” najverovatnije zbog prekomerne upotrebe sile.

“Izveden je s lisicama na rukama, a pratila su ga trojica stražara. Šetnja je išla ustaljenim tokom, sve do trenutka kad se Legija iznenada naglo “cimnuo” i otrgao iz ruku čuvara. Do danas nije potpuno jasno zašto je to uradio, ali stražari su reagovali u sekundi, misleći da bi bivši komandant JSO mogao da im pobegne“, kaže neimenovani izvor ovog lista i dodaje: “ Jedan stražar ga je svom snagom udario u glavu, od čega je Ulemek posrnuo i pao. Istog trenutka, sva trojica su počela besomučno da ga šutiraju. Kad su ga dobro izmlatili, vratili su ga u ćeliju“.

Izvor na koji se poziva “Informer” kaže da je ovo prvi navodni pokušaj bekstva iz Posebnog odeljenja Zabele, takozvanog “srpskog Alkatraza”.

“Legijine šanse da pobegne su minimalne, jer Posebno odeljenje Zabele čuvaju stražari sa dugim cevima, a iza zidina danonoćno stražare jedinice Žandarmerije“, objasnio je neimenovani sagovornik lista. “Informer“ ne navodi kada se ovaj incident dogodio.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u