ЛЕГИЈИН ЗАХТЕВ НА СУДУ уздрмаће Србију!

LEGIJIN ZAHTEV NA SUDU uzdrmaće Srbiju!

1 oktobra 2016

legija-ceda-mihajlovic-5g45

Suđenje osmorici bivših pripadnika Jedinice za specijalne operacije (JSO) zbog organizovanja oružane pobune u novembru 2001. juče je formalno krenulo iz početka zbog promene predsednika sudskog veća.

Svi optuženi, među kojima su i Milorad Ulemek Legija i Zvezdan Jovanović, negirali su krivicu da su organizovali oružanu pobunu, koja je, prema stavu tužilaštva, imala za cilj destabilizaciju države i rušenje vlade Zorana Đinđića.

Advokati su tokom izlaganja dokaznih predloga zahtevali od suda da naloži suočavanje lidera LDP Čedomira Jovanovića, bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića, kao i svedoka-saradnika Dejana Milenkovića Bagzija i Ljubiše Buhe Čumeta. Branioci smatraju da su njihovi iskazi kontradiktorni i da je neophodno da budu suočeni.

(Kurir)

KOMENTARI2 komentara

  1. lilit says:

    Opet prazne priče radi pričanja u prazno: koji su zločin, velike prevare (24 sporne privatizacije), afere (Mišković, Beko, Bogićević, Perčević), ubistva gde su akteri deca poznatih ljudi, lopovluci otkriveni u Srbiji i procesuirani do KRAJA, sa presudama? Sve je zataškano i sklonjeno negde u neke bunkere!!!!! Kod nas je glavni sudija PARTIJA, kao u doba Tita.

  2. električar says:

    Po slikama bih rekao da je sve u demokratskom ruhu ... I svi se i dalje kunemo u "demokratiju" ... A tako je, "demokatija" kod nas nema alternativu ... Mozgovi su narodu dobro isprani !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *