Lejdi Gaga preti Rusiji gej-revolucijom

Lejdi Gaga preti Rusiji gej-revolucijom

8 avgusta 2013

77985863-lady-gagaPopularna američka pevačica Ledi Gaga podržala je LGBT populaciju u Rusiji, a ponašanje ruske vlade nazvala kriminalnim.

„U vladi Rusije su zločinci. Kršenje [ljudskih] prava će izazvati revoluciju. Predstavnici LGBT populacije u Rusiji, znajte da niste sami… Borićemo se za vašu slobodu“, napisala je ona na svom mikroblogu na „Tviteru“.

„Želim hrabrosti ruskim gejevima. Vlasti koriste preistorijske metode. Napadi biber-sprejom, prebijanja – takva je znači majčica Rusija!?“, poručuje zabrinuta pevačica.

„Zašto me niste uhapsili kada ste imali šansu? Jeste li se uplašili reakcije celog sveta?“, upitala je pevačica.

Koncert Ledi Gage u Rusiji održan je u decembru.

KOMENTARI2 komentara

  1. bojan says:

    HAHAHAHAAAAA KO SE NASAO DA SOLI PAMET NASOJ PRAVOSLAVNOJ BRACI JEDNA OBICNA AMERICKA FUFICA PA ZAR ONA IMA NESTO DA KAZE U ODBRANU LJUCKIH PRAVA JEDNA JADNICA AMERICKA BUDALA JA NEMOGU DA SHVATIM DA AMERIKANCI MISLE DA JOS MOGU DA SE IGRAJU KAUBOJA U CELOM SVETU I ONA SE NASLA DA GOVORI O LJUCKIM PRAVIMA JEDNO AMERICKO GOVNO PA NEMA VISE I AMERICKO JE POLAKO POCELO DA TONE SVE VISE DAJ BOZE MILI DA AMERIKANCI SVI IZGORE DO JEDNOG DA SE PRETVORE U PEPEO A SRPSKO I RUSKO PRAVOSLAVLJE DA OJACA DA BUDEMO NAJ JACA IMPERIJA AMIN

  2. Scorpio says:

    @bojan Niti pravopisa, niti interpunkcije, a i znanja nimalo. E druže boj se bije od malih nogu tako što se opismeniš, tokom života učiš, informišeš se pa argumentima (kada si se već dao u pisanje po internetu) poklopiš i matiraš. Ovako samo sramotiš narod kojeg "predstavljaš".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *