LEONID IVAŠOV: Na Zapadu se stvara ideologija s osnovama fašisma i homoseksualizma

LEONID IVAŠOV: Na Zapadu se stvara ideologija s osnovama fašisma i homoseksualizma

1 septembra 2013

Gay pride flag waving in the windPiše: Leonid Ivašov

Gebelsova floskula „što je laž veća – u nju se više veruje“ sada je kao nikada ranije aktuelna na Zapadu“

Danas smo svedoci da se na Zapadu stvara nova ideološka koncepcija u čijoj su osnovi fašizam, izopačeni liberalizam i homoseksualizam. Ispostavlja se da su lideri zapadnih zemalja dobri učenici i Hitlera i Gebelsa.

Iskazi svedoka u Istočnoj Guti kod Damaska nedvosmisleno govore da je nervno-paralitički gas sarin primenila sirijska opozicija, a ne vladine jedinice – ponovo je izjavila Karla del Ponte.

„Ekspertska komisija – dodala je – zasad nije našla bilo kakva svedočenja koja bi potvrdila da je vladina armija upotrebila hemijsko oružje“.

Istu izjavu je dao i Bašar Džafari, stalni predstavnik Sirije u UN, koji je istakao da su svojim dejstvima pobunjenici želeli da isprovociraju vojno mešanje Zapada.

Zvanični Vašington svoju glavnu optužbu – da su sirijske vladine snage upotrebile otrovni gas kod Damaska – izvode isključivo iz navodno presretnutih telefonskih razgovora čelnika sirijske armije.

Ovako dobijene „informacije“ krajnje su problematične. I zbog onoga što je CIA uradila sa Irakom i zato što se već događalo da izraelski Mosad svojim saveznicima podmeće falsifikovane razgovore.

Ovo je u svom svedočenju potvrdio i bivši pripadnik izraelskih specijalnih službi Viktor Ostrovski.

Evo šta je o tome otkrio u svojoj knjizi „Mosad: Putem obmana“: „Svojevremeno smo aktivno koristili takozvani presretač „Trojan“ koji je bio u stanju da presretne i iskrivi informaciju koju su u već obrađenom vidu dobijale američke i britanske obaveštajne službe“.

Povodom Sirije se oglasio i bivši šef ruske vojne diplomatije general Leonid Ivašov koji je prvo ocenio da zapadne specijalne službe i politički establišment čak i ne pokušavaju da izmisle nešto novo u Siriji, već koriste iste metode kao nekada u Iraku.

Ivašov je posebno naglasio:

„Danas smo svedoci da se na Zapadu stvara nova ideološka koncepcija u čijoj su osnovi fašizam, izopačeni liberalizam i homoseksualizam. Ispostavlja se da su lideri zapadnih zemalja dobri učenici i Hitlera i Gebelsa. Gebelsova floskula „što je laž veća – u nju se više veruje“ sada je kao nikada ranije aktuelna na Zapadu“.

Po njegovoj proceni, zaključci eksperata UN o upotrebi hemijskog oružja za takav Zapad više nisu važni.

„SAD u ovoj operaciji na kocku stavljaju ceo svoj politički kapital. Ukoliko Asad dobije ovaj rat – to će biti primer za sve druge države koje teže nezavisnosti od SAD“ – uveren je Ivašov.

On smatra da bi bilo dobro da Rusija objavi da će izvršiti svoje obaveze prema bezbednosti Sirije, pošto joj Povelja OUN to kao odgovornom članu međunarodne zajednice dozvoljava.

(NSPM)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *