ЛЕПА НОВИНАРКА ИЗНЕЛА ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ: „Америка ће горети ако Трамп…“

LEPA NOVINARKA IZNELA ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENJE: „Amerika će goreti ako Tramp…“

24 decembra 2023

NOVINARKA Megin Keli je upozorila da će „zemlja izgoreti“ ako kandidat republikanaca Donald Tramp bude u zatvoru uoči dana izbora.

– Mislim da niko ne misli da se nešto zaista promenilo kao rezultat sinoć, pa Tramp je još jednom pobedio, jer ako se ništa nije promenilo, on je pobednik – rekla je Keli tokom epizode ​​njenog „SiriusKSM“ podcasta.Dan ranije, Keli je vodila četvrtu debatu i iako se Tramp ponovo nije pojavio, rezultati anketa pokazuju da su se kandidati koji su prisustvovali — Ron Desantis, Niki Hejli, Vivek Ramsvami i Kris Kristi — samo borili za drugo mesto u primarnoj trci.

– Biće nereda, zemlja će izgoreti ako ga pošalju u zatvor pre novembra 2024. godine – rekla je Keli.

KOMENTARI4 komentara

 1. Kosovac says:

  Stvarno je lepa. Kao Zaharova. ...............Ruska, Srpska, Slovenska lepota. ……………Ron de Santis, Niki Hejli, Vivek Ramsvami i Kris Kristi — samo su se borili za drugo mesto u primarnoj republikanskkoj trci. Naravno da je Donald Tramp na prvom mestu. Ovde fali još Robert Kenedi Junior, pa da ekipa Republikanaca koje su sorošoidi Kupili (sem poštovanog Trampa) bude kompletna. Republikanci su potrošna roba, svi su na cenovniku koji sorošoidi formiraju pri svakim Američkim demokratskim izborima. ………………..Rat je u Americi siguran, nema šta da brineš. Ako se bude nešto pitao i slušao Tramp, onda će Amerika manje goreti.

 2. Velika Metla says:

  Ovakva satanistička amerika i MORA da gori, i da izgori. Krv njihova da teče barem do kolena je spas za svakog iole normalnog Srbina.

 3. Ficko says:

  Pretnja postoji da Amerika gori u bilo kojoj varijanti, ali na čelu sa Trampom ima šanse da se savlada opcija pobede globalista.

 4. Gagi says:

  Nikakve veze tu nema Tramp, slucajno je on danas na toj poziciji. Mogao je da bude bilo ko, sve bi bilo isto. Odnarodjena "elita" i vlasnici te drzave su se totalno pogubili i pojma vise nemaju sta rade. Laz i prevara su stigli do kraja, nemaju vise maste da izmisle neku upotrebljivu las osim da upotrebe golu i brutalnu silu protiv "svog" naroda. Za taj posao ce biti zaduzena vojska jer zapravo taj lobi u sadejstvu sa korumpiranim politicarima vlada Amerikom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *