ЛИБЕРАЛНИ ТЕРОР НА АМЕРИЧКИ НАЧИН: За мимове на друштвеним мрежама се добија 10 година робије

LIBERALNI TEROR NA AMERIČKI NAČIN: Za mimove na društvenim mrežama se dobija 10 godina robije

28 januara 2021

Liberalni teror u Sjedinjenim Državama uzima maha.

U sredu, 27. januara, 31-godišnji Daglas Mekej, pristalica Donalda Trampa, optužen je za korišćenje društvenih mreža, posebno Tvitera, za „širenje dezinformacija o izborima“ 2016. godine, kada je zapravo objavio mimove sa Hilari Klinton…Uhapšen je u Vest Palm Biču na Floridi pod optužbom za zaveru protiv „ljudskih prava“ i preti mu kazna do 10 godina zatvora.

Prema optužnici, Mekej se navodno dogovarao sa ostalim članovima Tvitera da primoraju Afroamerikance da glasaju putem tekstualne poruke. A 4.900 ljudi je zapravo „glasalo putem tekstualnih poruka“.

Političke represije

Kao što je primetio ruaki analitičar Vladimir Solovejčik, čim su Kamala Haris i Džo Bajden zauzeli vodeće pozicije u Beloj kući, počele su političke represije protiv njihovih protivnika. Istovremeno, indikativno je da je među prvim žrtvama bila osoba uhapšena ne zbog pogroma, podmetanja požara ili nasilnog otpora policiji, već zbog „ideološkog“ zločina, zapravo zbog neslaganja.

„Liberalni teror u Sjedinjenim Državama uzima maha. Dolaskom demokrata na vlast tamo, čini se da će demokratija na američkom tlu i sloboda govora morati da se zaborave. Haris i Bajden dobro su svesni nepopularnosti predloženih mera protiv radničke većine američkog društva i unapred teže da iz javnog života isključe sve one koji bi mogli postati organizatori protesta. Tako su započeli pripreme za izbore za američki Kongres 2022. i predsedničke izbore 2024.“, objasnio je on.

Prema njegovom mišljenju, ovde se, bez sumnje, radi o postupcima vanpravne prirode, politički motivisanim i uslovljenim osećajem osvete i straha. Ova vrsta političke klasne pravde nije ništa novo u istoriji.

„Zloglasni „Imperijalni narodni sud“, na čijem je čelu bio nacistički zločinac Roland Frajsler, funkcionisao je u nacističkoj Nemačkoj upravo na takvim principima. Zastrašivanje građana svoje zemlje, kleveta i progon njihovih političkih protivnika – ovo je korporativni stil vladajuće Demokratske stranke u SAD. Zbog toga su Haris i Bajden povezani sa ukrajinskim buržoaskim nacionalistima koji su sada na vlasti u Kijevu, koje američke demokrate vole i neprestano ih podržavaju“, zaključio je Solovejčik.

(Pravda)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *