LICEMERNA EVROPA: Mi imamo pravo da uvedemo sankcije Rusiji, ali Rusija nema pravo da se brani

LICEMERNA EVROPA: Mi imamo pravo da uvedemo sankcije Rusiji, ali Rusija nema pravo da se brani

7 avgusta 2014

Russia-EU_flags_2Litvanija je najavila da će Evropska unija razmotriti mogućnost da se povodom „Putinovih sankcija“ obrati Svetskoj trgovinskoj organizaciji.

Šef njene diplomatije Linas Linkjavičjus istovremeno je objavio da njegova zemlja želi da sa Evropskom komisijom razmotri mogućnost da dobije kompenzacije za ono što će njena ekonomija izgubiti zbog zatvaranja ruskog tržišta.

Istovremeno je „zaplakala“ i britanska diplomatija. Njena smešna i žalosna teza glasi: „Rusija nema osnova za uvođenje svojih sankcija. Naše sankcije su u funkciji određenog oštrog međunarodnog odgovora na neprihvatljivo držanje Rusije u Ukrajini. Mi smo spremni da odigramo tu svoju ulogu i da za nju platimo neku cenu, a Rusija nema osnov za uvođenje sankcija“.

Zapadna kuknjava zapravo tek počinje. Jer, računali su da će sankcijama Ruse okrenuti protiv Putina, a sada se i sami suočavaju sa bumerang-efektom.

Kanadski proizvođači svinjetine – kojima je Rusija posle SAD i Japana najveće izvozno tržište – saopštili su: „Zabrinuti smo. Ruske kontramere mogu biti ozbiljan udarac za nas“.

KOMENTARI21 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Oooooooooo......nije valjda....

 2. Vera Nastasovic says:

  Baš se radujem šro su im Rusi pokazali kako će proći ako nastave da dele lekcije jačem od sebe. Samo neka slušaju Ameriku, usrećiće se sigurno.

 3. MILOŠ says:

  Staro pravilo i izreka "KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADNE". Šta su Ameri i EU radili sada moraju imati i ODGOVORNOST jer su celom svetu uvek nanosili ZLO. Doći će vreme da ih prozovu njihovi birači i GRAĐANI.Sankcije nanose štetu i RUSIJI ali ko će više izdržati to će mo tek videti.

 4. buchkalo says:

  Sad treba ti koji su sa rusijom dobri da nastupe i da se podignu,ali posto im samo pertle vire iz evropskih integracija ostacemo tamo gde jesmo, u govnima.

 5. ranko says:

  Bravo Putine, bravo ruski narode, bravo svima koji u Putinu vide spasioca čovječanstva od približavajućeg (h)armagedona koga ozloglašena, prokazana šizofrena američka fašizoidna klika nameće čovječanstvu. Zaboravljaju da su po Danilovom Proročanstvu prvi na redu polaganja račuva dragom Gospodu Bogu. Putine, Rusijo uz vas je cijeli pošteni i osvješteni svijet; budite hrabri i mudri kao i do sada !!!

 6. Gojko says:

  Koliko Amerikanaca je culo uopste za Balticke zemlje Litvanija Letonija i Estonija 98 posto Amerikanaca nikad culo.

 7. s@Ša says:

  Dno dna,ne mogu da vjerujem da neko ,,normalan" može da odvali ovakve gluposti,prema njihovoj logici oni bi imali pravo i da napadnu Rusiju vojno ali Rusija ne bi imala pravo da se brani,hrak ,pljuc na ovu glupost!

 8. Skyman says:

  Sto ja volim taj sex.... pa nije vam to jadna i tuzna Srbija

 9. sima says:

  E, moj Gojko, optimista ste Vi, mislim za ona 2% amera; tacnije bi bilo 99,999 % njih nije culo za ove Balticke bastice.

 10. BERMET ALEKS says:

  ŠTA BI VI FAŠISTI HTELI, DA UŽIVATE A NEKO DA PATI ZARAD VAŠIH MERA. E MISLIM DA ĆETE OVOG PUTA SKUPO PLATITI ZAJEBANCIJI AMERIKE

 11. m.trajkovic says:

  pametan vladimir ima prava sve da odjebe ali prvo i zauvek okupatore sveta idiota ameriku p aposle njene sluge nemce i ostale ovaj englez neka manje prica bolje mu je

 12. MIOMIR MIKI says:

  https://www.youtube.com/watch?v=Q-jsXGLysCU&list=RDO_DfhCB31uo&index=29......Hahhahahahahahahhahahahahahahahhaaaaa !!!......PUTINE KARAJ OLOŠ BELOSVETSKI !!!....

 13. Božidar says:

  Pa stvarno smešno ??' Da li je moguće da su toliko glupavi ili su previše bahati i bezobrazni ????? Pa jesu li očekivali da će njihove sankcije Rusiji imati kontra mere koju će sami morati da plate ili su mislili da su Rusi budale.Sami su ispali budaletine ,sad kukaju.

 14. Prodan says:

  Od ove priče svi će imati štetu! Bojim se da će naša biti najveća! Proizvodni kapaciteti su uništeni i devlastirani, tehnologija 19.vijek, radne navike svedene na ispijanje kafe po kafićima, ništa obećavajuće... Sada će uslediti kampanjski pokušaj da iskoristimo priliku i taman kada mi krenemo oni će normalizovati odnose!!!

 15. Mislilac says:

  Tražili ste gledajte!

 16. JANA says:

  Vaših uloga nam je dostai vašeg odigravanja. ZLOTVORI

 17. zlatan says:

  Ruske sankcije nisu ni stupile na snagu a oni već kukaju šta će tek biti s ukidanjem avio saobraćaja prema Rusiji počeće se između sebe ubijati.

 18. Hoyden says:

  Hahahahahha STANI MIRNO KAD TE TUČEM !!!! HAHAHAHAHHAHAHAHAHA Pa nije Rusija jadna i nejaka Srbija pa da mogu kako hoće,tražili su pa neka sad gledaju ..........I mi jadni smo se branili kada su nas napali sancijama pa posle i vojno,,,,,šta su mislili,kleknuće Rusija da je bolje zajaše Amerika.....

 19. Tesla says:

  Putine svi mi cistoga uma i neispranih mozgova smo na tvojoj strani a nadam se da je to vecina svetske javnosti ZIVEO udaraj im kontre pa neka se misle.... Volimo te...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *