Лидери ДФ су били мета

Lideri DF su bili meta

15 novembra 2016

cg-lideri-df-su-bili_620x0

Ko je koga hteo da ubije u izbornoj noći 16. oktobra ispred zgrade državnog parlamenta u Podgorici, pitanje je koje se nameće posle tvrdnji lidera Demokratskog fronta da su oni bili meta!

– U noći izbora planirane su likvidacije lidera Demokratskog fronta – tvrdi Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije, koji poručuje da će DF izaći sa dokazima o tom paklenom naumu. – To će razobličiti ovu monstruoznu hobotnicu koja je spremala zlo u izbornoj noći. I umesto da Milo Đukanović i njegove službe odgovaraju za planirane likvidacije lidera DF, imamo paradoksalnu situaciju da Đukanović određuje ko govori istinu. On koji se za vreme svojih 27 godina vladavine večito sakrivao iza mafijaških klanova, beskrajnih prstenova obezbeđenja, tajkuna i korumpiranih institucija, gradeći privatnu državu u kojoj je planirao da upravlja našom i sudbinama naših porodica. Javno ga obaveštavam da se ne igra sa građanskim mirom i stabilnošću u Crnoj Gori i da ne sprovodi teror nad funkcionerima i članovima DF, stavljajući nam žute trake i najavljujući novi Goli otok. Nismo se ni najmanje uplašili njegovih pretnji i pripravni smo za sve što nam je spremio – kaže Knežević.

Sada je na Specijalnom državnom tužilaštvu da se odredi da li će proširiti istragu na više crnogorskih državljana, uključujući lidere Demokratskog fronta, prema kojima je prst upro odlazeći premijer Milo Đukanović.

– Obaveštavam ih da dođu na moju adresu – Mojanovići BB, druga kuća pored železničke stanice, Golubovci. Nemam nikakvo oružje, tenkove, “migove”, ruske raketne sisteme, motorole – poručuje Knežević.

Usledila je reakcija Demokratske partije socijalista i poruka da Knežević “svojim histeričnim nastupima potvrđuje koliko je uplašen”.

– Nije ni čudo, jer više nijedna njegova manipulacija i laž, kao ni njegovih jurišnika iz “vrhovne komande” DF, neće ostati nerazotkrivena. On zna da mu savest nije čista. Spuž je reč koju su on i njegovi iz DF tako često voleli da izgovaraju – odgovorili su socijalisti Đukanovića.

– Prebacivanje odgovornosti na DF, proziran je i lako dokučiv naum prevejanog političkog prevaranta koji vlastito nedelo pokušava da podmetne drugima – kaže Andrija Mandić, jedan od lidera DF. – Sramotu o prolivanju krvi ispred Skupštine Crne Gore pripisuje nam osoba na čijoj je savesti krv dvesta rezervista JNA, kao i poslovnih partnera, bliskih saradnika u švercerskim poslovima i postradalih kritičara njegove vlasti.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *