ЛИТИЈА KАKВУ ПОДГОРИЦА ЈОШ НИЈЕ ВИДЕЛА! Милогорци плашите ли се, Срби су на ногама, ЦРНА ГОРА БИЋЕ ОПЕТ СРПСKА СПАРТА! (ВИДЕО)

LITIJA KAKVU PODGORICA JOŠ NIJE VIDELA! Milogorci plašite li se, Srbi su na nogama, CRNA GORA BIĆE OPET SRPSKA SPARTA! (VIDEO)

23 januara 2020

Najmasovnija do sada litija u Podgorici ispred Sabornog hrama. Hiljadama građana ispred Sabornog hrama priključila se litija koja je u 17 časova krenula iz manastira Uspenija presvete Bogorodice na Dajbabskoj gori, kao i litija iz Lješanske nahije, iz Krusa, koju od 16 časova predvodi sveštenik Predrag Šćepanović.

Na litiju u glavnom gradu Crne Gore pristigle su i grupe građana koje su se takođe specijalno okupile iz raznih delova grada Podgorice – Maslina, Konika, Starog aerodroma.

Molitvenu litiju ulicama Podgorice predvodi protosinđel Sergije Rekić, nastojatelj manastira Ostrog.

KOMENTARI4 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Neka je vama i meni nedostojnom i poslednjem SVEVISNJI BOG na pomoci.

 2. deda mraz says:

  Srbi jos jednom pokazuju da su kroz istoriju nesalomljivi ali ovi sto vladaju od,1945 do danas necej tako lako dati vlast jer onda pada jedna cela bezbozna kamarila koja je ogrezla u kriminalu i korupciji.

  • Rafmanjinov says:

   Slava Gospodu,posle tame, ludila i raznih ucena, mučenja, Gospod se sažali na Svoj Narod, samo složno, i da istrajemo do kraja, da padne ovaj okupatorski sistem. Nisu hiljade, nego stotine hiljada. Svi Srbi u jednu državu, zajedno smo jači i sigurniji, i slobodniji.

 3. NIKOLAKRAJINALONDON says:

  Kao Srbin ne podrzavam ovakve naslove zastrasivanja usmjerene prema bilo kome , od strane bilo koga. AMIN KRAJ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *