Ljajić: Mnogo razloga protiv referenduma

Ljajić: Mnogo razloga protiv referenduma

28 aprila 2013

pol-rasim-ljajic1Ljajić je podsetio da Ibrahim Rugova nije priznavao Srbiju, ali da su Albanci redovno primali plate i penzije. -I kosovksi Srbi mogu na identičan način da se ponašaju, rekao je Ljajić, javlja TV Most.

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić istakao je da predstoji implementacija sporazuma iz Brisela i da je sa njime učinjen korak napred. Ljajić je istakao i da se na Srbiju drugačije gleda u međunarodnoj zajednici.

Ljajić je podsetio da Ibrahim Rugova nije priznavao Srbiju, ali da su Albanci redovno primali plate i penzije.

„I kosovksi Srbi mogu na identičan način da se ponašaju“, rekao je Ljajić.

Govoreći o mogućnosti raspisivanja referenduma o prihvatanju dogovora iz Brisela Ljajić je rekao da postoji mnogo razloga protiv i samo jedan za.

„Ukoliko će to značiti da Srbi prihvate sporazum i da aktivno rade na implementaciji, onda vredi trošiti vreme i novac. Svi drugi razlozi su protiv referenduma“, istakao je Ljajić.

„Lakše bi bilo da je tim odbio sporazum. Osvojili bi političke poene a zemlja bi trpela štetu. Ipak, ovi ljudi su pokazali zrelost, odgovornost i hrabrost“, smatra Ljajić.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Jovanka Rokvić says:

    Potuljeni Turšin dobro zna da su Srbi stari miroljubiv narod dok su Arnauti divllje pleme sa Kakvkaza , koje je kroz vekove pokazalo da je sklono zlošinima nad susedima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *