LONDON I BERLIN SKINULI MASKE: Kosovo i formalno uslov Srbiji za EU

LONDON I BERLIN SKINULI MASKE: Kosovo i formalno uslov Srbiji za EU

12 oktobra 2013

kosovo-flag1Pokret Dveri ukazuje na sledeći zahtev EU: formalno-pravno priznanje nezavisnosti Kosova.

kosovo-euNaši tradicionalni „prijatelji“ Nemačka i Velika Britanija su podneli zahtev ostalim članicama EU da u pregovorima sa Srbijom na putu „evropskih integracija bez alternative“ otvoreno bude postavljen i uslov priznanja Tačijevog Kosova kao ravnopravne države – buduće članice EU.

London i Berlin traže od ostalih članica EU da se Beogradu postavi uslov „da geografske razmere Srbije“ ne ugrožavaju Tačijevo Kosovo. London i Berlin takođe traže od ostalih članica EU još i da „vidljiv i trajan napredak u odnosima Srbije i Kosova postepeno urodi potpunom normalizacijom u vidu pravno obavezujućeg dokumenta“.

Dakle: sponzori nezavisnog Kosova su skinuli maske. Najzad se stav Nemačke i Velike Britanije u potpunosti ogolio. Jednako kao kada su Nemci – više od tri puta u prošlom veku – dolazili ovamo da Srbe „civilizuju“, ostavljajući za sobom Šumarice, Banjice, Stara Sajmišta i druga stratišta. Jednako kao kada su Britanci 1944. godine bombardovali Srbiju i Titu omogućili da decenijama ubija, pljačka i komada Srbiju.

Sada je i formalno jasno da se bombardovanje iz 1999. nastavlja iz Londona i Berlina – a ne samo iz Vašingtona i drugih NATO sedišta, kao i da će taj čin svoju poslednju overu imati tek kada sadašnje vlasti u Beogradu budu spremne da potpišu „pravno obavezujući dokument“ da Srbija više svojim „geografskim razmerama” ne ugrožava Tačijevu kvazidržavu.

Da li neko misli da će ucenjeni Dačić, Vučić i Nikolić imati dilemu da li da ovaj otvoreni ultimatum potpišu?

(Dverisrpske.com)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *