ЛОШЕ ВЕСТИ! ДРАМАТИЧНА ПОРУКА ТРАМПА ЗЕЛЕНСКОМ!

LOŠE VESTI! DRAMATIČNA PORUKA TRAMPA ZELENSKOM!

22 juna 2024

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp ponovo je obećao da će prekinuti finansijsku pomoć Ukrajini. On je to najavio u Detroitu na mitingu svojih pristalica.

– Zelenski je možda najveći trgovac od svih političara koji je ikada živeo. Svaki put kada dođe u našu zemlju, napusti je sa 60 milijardi dolara. Sviđa mi se – rekao je bivši predsednik.Prema njegovim rečima, „onda se vraća u domovinu i izjavljuje da mu treba još 60 milijardi dolara“.

– I tako dalje i dalje. Ovim ću se pre svega baviti kada uđem u Belu kuću kao izabrani predsednik – dodao je Tramp.

Podsetimo, Tramp je kritikovao paket pomoći SAD Ukrajini od 60 milijardi dolara.

Prethodno je ponovo obećao da će okončati rat u Ukrajini što je pre moguće nakon reizbora.

KOMENTARI3 komentara

  1. Pravda says:

    Dva komedijanta.

  2. Milutin says:

    Rat Zapada protiv Rusije nije moguće prekinuti time što bi Tramp obustavio pomoć Ukrajini. Tramp mora da porazi vladare koji rukovode Amerikom unutar Amerike. Međutim domet tih vladara iz senke daleko prevazilaze samu Ameriku. Amerika je samo njihova najjača udarna pesnica. I to vrlo fleksibilna jer ne postoji američki narod niti nacija. Postoje samo imaoci američkog pasoša. A njih štancuju kao dolare. Po potrebi.

  3. NikolaVeliki says:

    Amerika nije država u pravom smislu te reči. Amerika je korporacija, kao svaka njena država ili grad. A osnovna namena i funkcija korporacije je : da napravi profit. Zato tamo sve i funcioniše u jednom cilju, a to je : maksimalizacija profita. Zato će i rat u ukrajini zavisiti isključivo od toga da li i koliki profit donosi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *