ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ АМЕРИКЕ ЗА СОЊУ БИСЕРКО, ЈЕЛЕНУ МИЛИЋ, КАНДИЋКУ И СКОТА: Добре вести за све Србе!

LOŠE VESTI IZ AMERIKE ZA SONJU BISERKO, JELENU MILIĆ, KANDIĆKU I SKOTA: Dobre vesti za sve Srbe!

10 januara 2019

Zbog blokade vlade SAD nema isplata novčanih sredstava, između ostalih, i za ambasadu SAD u Srbiji, kao i za razne NVO u Srbiji koje primaju novac iz američkog budžeta.

Srpski telegraf piše da su zbog toga na listi onih koji neće moći za vreme blokade vlade SAD da dobijaju novac i Sonja Biserko, Nataša Kandić, Jelena Milić i njima slične, preciznije njihove NVO.Ambasada SAD u Beogradu je poručila da „trenutno nije u mogućnosti da odgovara na zahteve medija zbog fiskalne blokade vlade SAD“.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj kaže da ambasadoru Skotu nudi burek u prostorijama stranke.

– Jelenu Milić, Sonju Biserko, Natašu Kandić i njima slične najradije bih nahranio go*nima, a za to im ne trebaju ni pare, ni plata! Ambasadoru Skotu želim da poručim da, dok mu ne legne plata, može svako jutro da dolazi kod mene u prostorije stranke na burek – rekao je Šešelj.

Novinar Milomir Marić kaže da misli da će američki plaćenici izdržati besparicu, jer je siguran da imaju neku ušteđevinu za crne dane.

– Srbija će im pomoći jer su tolika dobra dela za Srbe učinili – u svom stilu dodao je Marić.

KOMENTARI17 komentara

 1. rajko says:

  Joj što mi žao. Naročito bi-serke. E, serko, serko. Sad nema da jedeš, pa nećeš imati šta ni da serkaš. Ej, tuuuugo!

 2. test01 says:

  Gluposti, to se desava cesto u USA dok se budzet ne odobri... sada traje malo duze zbog Trumpa ali nista novo (a te pare za NVO nisu ni vredne pomena za ameriku). Da je srece da nemaju para da ih placaju ali ameri stampaju dolare i izvoze dug u svet, zato se toliko i bore da ne izgube vodecu ulogu.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Pa kakva je to država da sad malo rade pa mesec-dva dana ne rade javne institucije i usluge stanovništvu i sve državne nameštenike ne plaća ??? Od čega ti ljudi žive a troškovi života tamo su strašni! Ne, nego USA je toliko prezadužena da ima velikih finansijskih problema, to je jasno. Mislim, samo zaluđenim EU/NATO botovima nije jasno, ali njih je šačica jada.

   • test01 says:

    Svi radnici koji rade za americku vladu su dobro placeni, svaki mesec - budite ubedjeni u to! Pogresno ste shvatili ove vesti a nije ni cudo kako ih Balkanski mediji prenose posto ocigledno ni njima nije jasan zapadni sistem. Nije to nista novo u zapadnom svetu a pogotovo u USA i ne menja ama bas nista - deja vu! Samo se bore ko ce da ugrabi veci deo kolaca, unutrasnja politika.

    • živoder iz Oseka i Ovčare says:

     Sve to lepo objasni svim tim milionima amerikanaca koji ne primaju plate svih tih meseci što država ne radi a imaju mesečne kreditne obaveze da plaćaju i da žive. Isto tako to objasni i onim silnim milionima koji po ovoj zimi usred Amerike, bastionom "demokratije i bogatstva" žive u šatorskim gradovima, i trećini populacije koja živi bez zdravstvenog osiguranja i onoj srećnijoj 2/3 populacije koja ima delomično zdravstveno osiguranje; siguran sam da bi se dobro proveo sa tim svojim "objašnjenjima".

   • ralence says:

    Kriza u Budžetu je izazvana od Demokrata i Senata koji ne odobravaju Trampove političke odluke i stalno pokušavaju da ga sabotiraju kao izabranog Predsednika USA. Tramp traži da se odvoje pare iz Budžeta za gradnju ograde na granici sa Meksikom dok Demokrate to neće jer su njima imigranti jeftina radna snaga bez ikakvih prava koje Zakon ne štiti.

  • padre says:

   Kakve veze to ima sa platama?Pa i Bezos je najbogatiji na svetu, a radnike ne plaća!

   • test01 says:

    Amazon DOBRO placa svoje radnike, u zabludi ste, ali problem je u Kaliforniji gde su troskovi zivota veliki. Ne mozete da uporedjujete platu obicnog radnika koji pakuje proizvode (plava kragna) sa intelektualnim radnicima (bela kragna - kako to ameri kazu). Kada bi Srbi mogli da imaju minimalac koji Amazon placa, mislili bi da su najbogatiji narod na svetu...

 3. Budi Bog s nama says:

  Upropastile su svoje duše jer su lovom razvijale duh mržnje, doduše protiv Srbije, ali ah ta mržnja, ona je pogubna inače.

 4. Zoran says:

  Cekajte, znaci ipak su one VLADINE, samo koje vlade. :)

 5. Budi Bog s nama says:

  Pa drug Šešelj je napisao knjigu debelu kao leksikon pod naslovom "Nataša Kandić ustaška kurva". Zašto je to uradio pitajte njega nisam to ja napisao. Knjiga je i previše debela da bi je iko normalan čitao, ali se verovatno radi sve vreme o temi iz samog naslova. Nego te dve babuskere verovatno sada gledaju da se prebace na Vučićevo vitlo pa da nadalje primaju penziju iz budgeta stradalničke srbije, malo im je što su muzli ameriku pa će sada i Srbiju. Eno ona Danica Draškova zajedno sa njime prima penziju Srbije, kao invalid rada ali par hiljada eura, i taj njen olinjali vuk kao neki ministar bio, ali sada sve što napiše je protiv Srba, najpre je to bilo protiv Rvata, ali pošto ga srbi nisu izabrali za prijedsednika i duboko ga uvredili i izvređali sada on piše sve kontra. Trebalo bi preispitati kakve sve zlotvore i srbija plaća i uzima nam od usta.

 6. Branko says:

  Daće oni njima posle, i duplo, nije ovo ništa na šta se možemo osloniti!

 7. Velika Metla says:

  Taj udbaš Marić reče pre neko jutro kad mu je gost bio neki šlihtar,da mu je bilo dobro u "titoslaviji" i da bi voleo da se opet vrati sve kako je i bilo u "titoslaviji"! (ja kažem titoslaviji,a on,Marić,je rekao Jugoslaviji)! Toliko o Mariću! U "titoslaviji" gde su Srbiju podelili na tri dela njemu je bilo dobro! U "titoslaviji"gde su Srbe proterivali,nabijali na flaše,silovali,ubijali,otimali im imanja,gde NIJEDAN Srbin nije bio zaštićen od te nazovi države,a sve zbog lažnog komunjarskog bratstva i jedinstava,da im se ne remeti "idila" zvana bratstvo i jedinstvo! I ne da nije bio Srbin zaštićen od te države nego je za zla koja su mu činjena morao trpeti i ćutati! Evo vidimo dokle nas je dovelo bratstvo i jedinstvo! A Šešelju bi bilo bolje da se pokrije ušima i da ćuti!

  • rajko says:

   Da, u toj titoslaviji u kojoj su svi u Srbiji imali više prava od Srba, što je ostalo do danas, gde su ustaše dobile boračke penzije, a Srbima u hrvatskoj psovana vlaška majka, a onda pozivana policija da ih vodi u zatvor zvog velikosrpskog nacionalizma, gde su zatvori punjeni Srbima bez krivice i razloga, gde je godinama posle rata otvoren koncentracioni logor za Srbe, Goli otok, gde su srpskoj časnoj radnoj sirotinji čupani brkovi zbog džaka pšenice skrivenog iza odžaka da posluži za preživljavanje porodice, otimano i crno ispod nokta, gde je srpska elita proterana i poubijana, a u njihove kuće i stanove se uvalila titova banda skupljana s koca i konopca, mahom nacističke provinijencije itd. itd. Ko bi nabrojao sve nepravde koje je titoslavija donela Srbima!?

 8. Pomalo obavešten says:

  Ovu vest plasira Vučićev list Srpski telegraf, kome se može verovati koliko i izveštaju RHMZ da će danas u Srbiji s neba padati pečene kokoške. Kako Srbija dobija novac za useljenike? Od Džordža Soroša, sa čijim se sinom i nedavno Vučić sastao u Beogradu. Inače i vlada Srbije plaća ove "dobrotvore" iz NVO, a da je ovo istina neinformisani se mogu uveriti iz članka KO LI ĆE NAS SPASITI OD NAS SAMIH: STRANI I DOMAĆI FINANSIJERI NVO SEKTORA U CILJU BRŽE I SIGURNE SRPSKE PROPASTI !!?, na portalu GETO SRBIJA, gde imaju i sliku Vučića u duštvu ovih iz NVO. Kada se vlast uveri da niko ko ima tri čiste ne veruje ni u jednu vest Informera anda izmisli novi list, a dok se Vlasi dosete čiji je to list “ode voz”.

 9. Deda Micko says:

  Seselj je agent bas kao i ovi koje kritikuje, od kada se vratio iz Haga, radi za Vucka.

 10. petrovgrad says:

  Ja pomislio da se samo u majci Srbiji radi po nekad za dž, kad ono trt Mileva Promenice, nije samo kod nas slučaj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *