LSV: Čepurin ponižava Srbiju

LSV: Čepurin ponižava Srbiju

1 aprila 2013

Potpredsednik LSV Đorđe Stojšić, pročitao je saopštenje te stranke u kome između ostalog stoji da ambasador Ruske Federacije, ponižava Srbiju i otvoreno agituje protiv evrointegracija naše zemlje, prenosi B92. “Da je, kao što je Liga predložila, prethodni ambasador Ruske Federacije Aleksandar Konuzin proteran kada je oktobra 2011. pijan delio lekcije o patriotizmu usred Beograda, Srbija ne bi dočekala da je njegov naslednik ponižava trezan”, naveo je Stojšić u saopštenju. Ambasador Čepurin otišao je toliko daleko da je u nedelju (u Kosovskoj Mitrovici) naglas rekao da Srbija treba da se “priključi životnoj snazi Rusije” i otvoreno agituje protiv evropskih integracija, uz napomenu kako “Evropska unija ne može da joj obezbedi brz ekonomski razvoj”, navodi Stojšić. Ono što Čepurin nije rekao jeste to da je EU od 2000. godine donirala Srbiji oko dve i po milijarde evra, a kada se tome dodaju i donacije zemalja članica, dolazi se do sume od pet milijardi, navodi Stojšić i dodaje da „od Rusije nije stigla ni rublja“.

KOMENTARI2 komentara

  1. jeremija says:

    A koga vi ponižavate -sitne duše,strani plaćenici i domaći izdajnici.Za sitne pare ili zato što ste ucenjeni svojom prljavom prošlošću vi blatite pošten i pravedan narod Srbije koji ne želi u ropstvo.Zaslužujete ne osudu nego linč.Gangrenom zahvaćeni organ se odseca i baca.Vi ste gangrena na telu Srbije.

  2. Kot says:

    Kakva je to drskost reći "otvoreno agituje protiv evrointegracija"! Zar su evrointegracije sveta krava koja nije podložna kritici i skepticizmu? Šta ćemo sa onima koji otvoreno agituju za evrointegracije? Oni mogu da to zagovaraju a suprotno nije dozvoljeno? To je diktatura i fašizam. Lepo je Vinston Čerčil rekao: "U budućnosti će fašisti sebe nazivati antifašistima".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *