ЛУДИЛО АМЕРИКАНАЦА И НОВИ ПЛАН: Не признати Путина за председника

LUDILO AMERIKANACA I NOVI PLAN: Ne priznati Putina za predsednika

19 novembra 2021

Američki kongresmeni Stiv Koen i Džo Vilson uneli su u Predstavnički dom američkog Kongresa predlog da se ruski predsednik Vladimir Putin ne prizna za lidera države ukoliko odluči da se kandiduje za novi mandat 2024. godine, navodi se u saopštenju kongresmena.„Rezolucija konstatuje neregularnosti na izborima zahvaljujući kojima se Putin nalazi na vlasti, te zastupa stav da je njegov dalji boravak na dužnosti nezakonit“, navodi se u saopštenju.

U nacrtu rezolucije se navodi da su ruski ustavni amandmani, koji su usvojeni 2020. godine, „stupili na snagu kršeći zakone i međunarodne obaveze Rusije“.

„Bilo kakav pokušaj predsednika Vladimira Putina da ostane na dužnosti nakon okončanja njegovog aktuelnog i poslednjeg mandata 7. maja 2024. godine trebalo bi da podrazumeva nepriznavanje od strane Sjedinjenih Američkih Država“, navodi se u dokumentu.

U slučaju usvajanja, dokument neće biti obavezan za izvršavanje i biće oformljen kao preporuka.

Predstavnici izvršne vlasti SAD nisu ranije govorili na temu „nepriznavanja“ Putina. Takođe nije jasno u ovom momentu da li će rezolucija biti usvojena u Predstavničkom domu.

KOMENTARI9 komentara

 1. Milutin says:

  Ludilo Holivuda. Nekad su bili i režiseri i imali glavnu ulogu u visoko budžetnim filmovima. Danas kad su izgubili ulogu režisera prihvataju da igraju po lošim scenarijima drugo razredne uloge u nisko budžetnim filmovima.

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Toliko o teoriji da je Putin deo masonerije-vlade u senci-mocvare-kabalista-cifut-pion malih zelenih,sivih,crnih... Smeta im,to je jasno. Debilcicima ipak nikad nece nista biti jasno,oni se boje svemiraca i demoncina :-)))

  • Rusofil Potemkin says:

   E jedino Putinu opraštam ako je i mason, komunista ili bilo šta drugo, ali sve jedno Putin će ionako da vlada iz senke i ako nije predsednik.

 3. ko says:

  Ja budala ...

 4. Milutin Tesla says:

  Ko garantuje da će do 2024 god. postojati sjedinjene države amerike - skoro sam ubeđen da neće.

 5. Kosovac says:

  Ovi Čivuti Stiv Koen i Džo Vilson našli pa zašli. Sorošoidi su dobili veliki impuls izbacivanjemm Donalda Trampa, ojačali kod svojih sledbenika, ali mislim da su se preterano zaneli. Jednom lavčetu Lukašenku ne mogu ništa, a oni miševi misle da će nešto uspeti protiv medveda i cara Istoka i Srpskog Sveta.

 6. padre says:

  Pa šta, ako ga ne priznaju, jesu li kineskog priznali, pa se stalno muvaju oko njega i zovickaju, kad jim zagusti!

 7. milorad5 says:

  oni ne priznaju rusiju u kompletu već dugo vremena još od lenjina,trpe ruse jer moraju ali ih ne priznaju nikako kao samostalnu silu i nezavisnu civilizovanu državu.Mada ruku na srce osim samih sebe oni realno nikoga ne priznaju,par nuklearki će ih osloboditi arogancije,samo treba pažljivo gadjati,tamo gde BOLI,tako se radi sa zverima,bič je jedini zakon koji oni priznaju i treba ih UKROTITI a ne razgovarati sa njima.Tanki su i nemaju pojma koliko se sile bez pokrića,stanovništvo im je šećeraš do narkomana,pesnica je zakon za takve likove i lek istovremeno.Da imam na raspolaganju 25 teških nuklearki odamah im bih objasnio kako stvari stoje,i ne bi nikada odgovorili na to,USRALI BI SE kao svaka pi.ka kad dobije po faci posle busanja bez pokrića.I to je jedini i glavni psihološki faktor koji im je NEOPHODAN da se vrate medju normalne ljude.Bukvalno je neophodna uličarska psihologija i ponašanje SADA.Svaki rus ima takva iskustva u životu i mislim da bi me potpuno razumeli o čemu pričam i ŠTA treba uraditi.NIKADA oni neće odgovoriti posle pokazne vežbe masovnog razaranje,ali NIKADA, to su jajare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *