ЛУДИЛО: Американци због КОРОНАВИРУСА од Кине траже 1,2 трилиона долара

LUDILO: Amerikanci zbog KORONAVIRUSA od Kine traže 1,2 triliona dolara

11 aprila 2020

AMERIČKI senator Lindsi Grejem izjavio je da je Kina odgovorna za umiranje Amerikanaca od korona virusa i rast nezaposlenosti u njegovoj zemlji.

On je Fox News rekao da je pandemija počela krivicom kineske vlade i da se svet „suočio već sa trećom bolešću koja dolazi iz Kine“.On je istakao da bi SAD trebalo da „prisile Kinu da promeni svoje ponašanje“.

Grejem je istovremeno istupio sa predlogom koji – bude li prihvaćen i realizovan – može imati dalekosežne posledice ne samo za američko-kinreske odnose.

Inicirao je da SAD utvrde koliku im je štetu nanelo držanje Kine povodom korona virusa i da za sumu koju utvrde naprosto umanje sumu državnog duga Sjedinjenih Država prema Kini:

„Tako treba postupiti. Oni nama moraju da plate, a ne mi njima!“.

Prema njegovom mišljenju, Kinu bi trebalo kazniti toliko žestoko da to ukoči njen razvoj i u narednim decenijama.

Nije se, naravno, Grejem tek onako setio onoga što njegova zemlja duguje Kini.

Peking drži državnih vrednosnih papira SAD u vrednosti 1,2237 trilion dolara!

Grejem faktički predlaže da Vašington objavi da zbog „kineske epidemije“ korona virusa Kini ne duguje ništa, a i da traži da Sjedinjenim Državama još doplati kao odštetu.

Broj registrovanih zaraženih u SAD je premašio 500.000, a umrlih – 18.000.

KOMENTARI5 komentara

 1. Zaliv says:

  Pa ako zaista to pokusaju da zvanicno zatraze bacice ih Kina na kolena. Vecu poceli da se izvinjavaju zbog ovih i ovakvih izjava, Kina ne da moze nego moze da bira kako ce da im uzvrati a bolelo bi 10x vise amere nego kineze

 2. doktrina soka says:

  Ovo ce biti jako zanimljivo.Kina da otpise sav Americki dug i jos odstetu za sve oboljele i umrle.Dobra fora.Ajmao drzave na Americku stranu i dopisujte cifre obolelih i umrlih.

 3. milorad2 says:

  ja stvarno ne znam kako će kinezi naplatiti obveznice državnog duga od ovih LOPOVA, to će sve d ode u vatru jer samo taj dug je dovoljan da sledećih 20 god kompletno stanovništvo USA radi za dž da bi to isplatili.Rusi su paketno postupili što su se rešili dolara i američkih papira kinezi bi isto to da uurade ali ne mogu jer bi im gubital bio ogroman, ali mislim da i mje pametnije da prodaju to dok još mogu jer inače će anmerički razbojnici jednostavno da odbiju plaćanje i još i da prete nuk. ratom.Ova glupava spodoba koja je ko zna kakvom vradžbinom sentaor u americi je lepo najavila poteze buduće AUTOKRATSKE OLIGARHIJSKE VVADE KOJA ĆE NASTUPITI USRED NEMIRA IHAOSA U AMERICI.TO JE PRAVA META KORONA VIRUSA I PRAVI POLITIČKI RAZLOG OVOGA SVEGA ŠTO SE DEŠAVA.AMERIKA POSTAJE NEONACISTIČKI LOGOR.TO SU ISTO I NEMCIMA URADILI PRE NEGO ŠTO SU IM INSTALIRALI HITLERA.

 4. persida says:

  Kauboji pucaju, a Kinezi stucaju.

 5. Slobodanka says:

  Virus su posejali u kineski Vuhan, zatim postojala je opasnost da se on odatle raširi po celom svetu te i u SAD. Ali zašto ništa nisu preduzeli na zaštiti Amerikanaca? Tramp je dobijao upozorenja i u januaru i u februaru i zašto ništa nije preduzimao? Eto zato da bi preko leševa svojih gradjana dobili povod da opljačkaju Kinu za 1,2 triliona dolara. ... Jedan vestern počinjao je sa pljačkom poštanske kočije. Ubijeni su svi pratioci kočije i pljačkaši su došli do velikog kovčega sa zlatom. Glavni revolveriš-ubica srećan i nasmejan kaže: Bože oprosti mi jer ti najbolje znaš koliko mi je ovaj novac bio potreban.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *